View Full Version : Bic files?


Simguyuk
Jun 24, 2005, 02:22 PM
I have to make the scenarios I dowload here into BIc files before i play them, and then the game always says that the scenarios are corrupt

El Justo
Jun 24, 2005, 02:34 PM
this is probably b/c each of the scenarios you DL are in either PTW or Conquests format. this is why you can't get it to load.

also, i reckon that this is the wrong forum for such a question :p

Simguyuk
Jun 24, 2005, 02:40 PM
Sorry, I wasnt quite sure where to post, how can I find mads that are for CIV III original?

Varlin Saliptor
Jun 24, 2005, 02:45 PM
You'll just have to dig through the threads until you find them.

Simguyuk
Jun 24, 2005, 02:49 PM
Thanks for your help guys. :goodjob:

Ginger_Ale
Jun 24, 2005, 02:50 PM
You could also use the search function (http://forums.civfanatics.com/search.php?) to search for "vanilla scenarios" or "bic scenario" or whatever keywords to find scenarios.