View Full Version : World Editor Outside the Game


NuclearPowered
Dec 26, 2005, 06:49 AM
Heya guys, is there any way to use the World Editor instead of starting a game, hitting escape, and going to it? Two examples of what I want are Morrowind's TES Construction Set and Warcraft 3's amazing World Editor? Or must we live with it in game :P

Dogzilla
Dec 26, 2005, 02:05 PM
Some have already been made, check utilities or maps forums. There are several to choose from.

NuclearPowered
Dec 26, 2005, 07:11 PM
I know, but a 3rd party editor is ever as good. Nobody's answering my question so just lock the topic

Gr3yHound
Dec 26, 2005, 07:33 PM
see my sig,
MapView (http://forums.civfanatics.com/showthread.php?t=141622) is able to edit Maps quite good, it still has stuff that is not supported but i think you can do 90% of a Map with MapView (http://forums.civfanatics.com/showthread.php?t=141622) assuming you don´t want to place cities or units. For example you could use The Atlas Project (http://forums.civfanatics.com/showthread.php?t=137749) to create a basic map and edit it with MapView (http://forums.civfanatics.com/showthread.php?t=141622) later.