View Full Version : Unit color problem


Talon500
May 30, 2006, 07:15 PM
Ok i dont know if anyone knows how to fix this but when I stack two or more units their original color turns to red, its really bugging me so feedback will be appreciated.

Keith_C
May 31, 2006, 04:48 AM
I get that sometimes too - mostly with naval units.

Talon500
May 31, 2006, 02:28 PM
isnt it annoying?