View Full Version : Beyond the sword Colonies.....


Mike777
Aug 13, 2007, 10:38 PM
How do i make a colony in the game it said in the domestic advisor but i dont see it on that screen? is there a certain population level or something?

Underdawg
Aug 13, 2007, 11:30 PM
Go to your F1 Advisor Screen. At the bottom right, there should be an icon with a red fist that you can click on, which leads you to a little menu on which cities to turn into colonies (grant independence).

Mike777
Aug 14, 2007, 12:14 AM
I dont see it :( does it have to be a game out of BtS concepts or single player because F1 is the domestic advisor and it is all blank on bottom right

Kark
Aug 14, 2007, 04:24 AM
You must have at least two cities on a different landmass from your capital before you can make a colony.

kuldiin
Aug 14, 2007, 05:23 AM
Press ALT-F1 to get there faster, but you need to do as people said above