View Full Version : Sword of Truth


Kaimoon
Jan 19, 2008, 02:36 PM
For those of you who have downloaded my Sword of Truth scenario, I realized I made huge newbie mistake. I forgot to put "pedia" entries for everything so will probably crash. Sorry!! :blush:

However I've read several of the very helpful guides posted here and I am in the process of creating a much better and more in-depth version. :cool:

Mithadan
Jan 19, 2008, 06:44 PM
Pedia entries aren't needed, but (I think) pedia pics are.

Colonel Tigh
Jan 19, 2008, 10:24 PM
The pedia pics aren't necessary either. It defaults to the unit32 file. It doesn't look fancy, but it works and game won't crash.