View Full Version : Any way to disband a colony?


tour86rocker
Sep 30, 2008, 09:18 AM
Is there a way to disband a colony like in Col1? It would be nice to have the option, but I don't see it.

Hyronymus
Sep 30, 2008, 09:28 AM
Is there a way to disband a colony like in Col1? It would be nice to have the option, but I don't see it.
You weren't the first (http://forums.civfanatics.com/showthread.php?t=292461&highlight=abandon), fortunately you can search the forum ;).

tour86rocker
Sep 30, 2008, 10:01 AM
ah. I also have the same complaint about the search function that he had. Apologies and thanks.