View Full Version : Adding improvements


Ivo1
Jun 29, 2009, 04:34 AM
I can't find it anywhere. What have I to edit to add new improvement? I have edited CIV4ImprovementInfos.xml in Terrain but it doesn't work. Where are other files describing improvements?

phungus420
Jun 29, 2009, 04:38 AM
There are quite a few actually. Recommend you check out this tutorial:

How to skin, and add new improvements (http://forums.civfanatics.com/showthread.php?t=153584)

You can skip the first few posts about the skinning and stuff. But the XML is what you need.

Also don't forget to go in the BuildInfos file in the Unit folder, and make it so that the workers can build the new improvements.

Ivo1
Jun 29, 2009, 04:45 AM
Thank you very much!