View Full Version : Hydro Plant Pollution


shep_pb4y
Sep 08, 2009, 07:55 AM
I'm playing an Archipelago on Noble as the Dutch. I built the Three Gorges Damn and some hydroplants. Now all my cities are registering two sickness points from power. What the heck is going on? Now half my cities are restricted to two population lower than they should be!

r_rolo1
Sep 08, 2009, 07:58 AM
Power for factories in BtS gives 2 :yuck: , no matter from where it comes.

ori
Sep 08, 2009, 08:32 AM
and "dirty" power (i.e. coal) gives an additional two :yuck: - so hydro plants are still better health wise than coal...