View Full Version : Score ?


Eldaberry
Sep 23, 2010, 09:33 PM
Is there a way to show the score, like in Civ 4 so you know how your faring against your opponents? I cant seem to find it in options if its there..:crazyeye:

lymond
Sep 23, 2010, 09:33 PM
Score is on the diplo screen

HamTard
Sep 23, 2010, 10:06 PM
Ya Diplomacy screen shows the score. They just didn't want to have a huge list of numbers covering the right side of the screen all the time.

RD-BH
Sep 23, 2010, 10:09 PM
The real question is, "Why can't I retire for score?"

Shillen
Sep 24, 2010, 12:21 AM
They need to modify the scores by difficulty level also. Right now a joke game I played on settler difficulty is my highest score in the hall of fame even though I've won on prince.