View Full Version : Can I assign a citizan to a tile in city screen?


madscientist
Sep 24, 2010, 04:39 PM
The title says it all.

Can I determine which tile9s0 are worked by citizans in the city screen and how to do it.

goodolarchie
Sep 24, 2010, 04:46 PM
In the top right corner in the city screen that says "+ Citizen Allocation Focus," click to expand that out.

Kuthar
Sep 24, 2010, 04:49 PM
Yea you can, if you can't see the green/black icons showing which tiles are worked/unworked, you just need to expand the first tab in the panel in the top right. I forget what the tab is called, but that panel shows all the citizens, buildings, and wonders in the selected city. You need to expand the top tab to see assign the tiles to be worked.

madscientist
Sep 24, 2010, 04:50 PM
Got it! Thanks.

QuothTheRaven
Sep 24, 2010, 08:45 PM
As an additional note, if for whatever reason you ever want the governor to resume control of the tile management, you can click the center city tile to switch back.