View Full Version : xdaemon.dll?


kefka95
May 03, 2001, 08:51 PM
Could someone send me the file "xdaemon.dll"? I just "upgraded" my Civ 2 Classic to Civ 2 Gold and I really *really* want to use the No Limits patch, but apparently the patch won't let the game start without this file. Thanks!

ahenobarb
May 10, 2001, 10:57 PM
I am having this same problem and I imagine there are others who are as well. "No Limits", except this one.

I've been all over the web and can't find xdaemon.dll anywhere.

Thunderfall
May 12, 2001, 10:36 PM
The demon file is attached. http://forums.civfanatics.com/ubb/smile.gif

Vette91
Aug 31, 2005, 07:01 AM
I can't find the xdaemon.dll on the web ... please send me the file to eike_r@web.de

ElephantU
Sep 02, 2005, 08:14 AM
Thunderfall's attachment seems to have disappeared:

Arthur Dent
Sep 06, 2005, 04:00 AM
I am having a similar problem, only the game won't start at all without XDaemon. What do you do with the file so the game can find it?

ElephantU
Sep 06, 2005, 09:55 AM
Put it in the \MPS\CIV2 folder where your CIV2.EXE resides.

Filleke
Aug 31, 2007, 12:46 PM
I have installed the xdaemen.dll, but I have the following problem :
"
Error : ERR_RESOURCENOTFOUND
File : D:\Ss\Smeds32\port.cpp
Line : 1012
Stack trace not yet available in WIN32"

riotmaster
Sep 07, 2008, 12:03 PM
Could someone please explain to someone as completely useless as me on computers how to put the XDaemon file where I need it please?!