View Full Version : changing civ names..


htos
Aug 11, 2003, 09:30 AM
short history.. i bought civilization back in like 92', got hooked, blah blah. lost the original game through the sands of time etc; got it recently in a disk of other free trial games. to put it shortly, the windows version bla0ws; so i ditched it. still, remembering the good times i used to have, i wanted to play it again. looked around on the net for awhile and downloaded the dos version. im not posting a link, so dont ban me okay?

so anyway, heres my problem. the game runs fine, but instead of the race "babylonians", they're called "croation s". has anyone had this happen to them before? its sorta queer, because the babylonians just happened to be my favorite civ.

is there any way to change the name back to babylonian ? i've forgotten how to edit everything over the years.


- Soth

htos
Aug 11, 2003, 12:25 PM
okay so i did some more searching and found another dos copy that wasnt weirded out. i dunno why people cant take an hour out of their time to do a simple search if they want the game so badly. its quite easy; anyway


- Soth

stormerne
Aug 11, 2003, 07:01 PM
You wanted us to help get you out of a fix with your illegal copy of Civ? That's a tad naÔve.

I won't ban you for it, but I will close the thread.