black line in gui when using 1366 x 768 resolution ? - Civilization Fanatics' Forums
Civilization Fanatics' Center  

Go Back   Civilization Fanatics' Forums > CIVILIZATION IV > Civ4 - Colonization > Civ4Col - Technical Support


Notices

Civ4Col - Technical Support Forum for Civ4 Colonization technical questions, such as compatibilities, installation, sound, or video problems.

Reply
 
Thread Tools
Old May 04, 2012, 11:43 PM   #1
wolkenwand
Chieftain
 
wolkenwand's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Java Island
Posts: 48
black line in gui when using 1366 x 768 resolution ?

Hi, i just trying this game whith my maximum 1366 x 768 screen resolution and noticing single vertical black line in gui, which is the brown bar screen in bottom. when i change to another resolution this black line disappear. does anyone have this issue? is there any way to remove/fix the black line?
thanks for any help.

Edit*
Oh so sorry x_x posted in wrong forum. the game i mean is civ iv colonization. Could please moderator move this thread.
Moderator Action: Moved.

Last edited by The_J; May 05, 2012 at 07:28 PM.
wolkenwand is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back Civilization Fanatics' Forums > CIVILIZATION IV > Civ4 - Colonization > Civ4Col - Technical Support > black line in gui when using 1366 x 768 resolution ?

Thread Tools




All times are GMT -6. The time now is 05:26 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
This site is copyright © Civilization Fanatics' Center.
Amazon.com | Amazon UK | Amazon DE | Amazon CA | Amazon FR