Advertisement
Civilization Fanatics' Center

Go Back   Civilization Fanatics' Forums > CIVILIZATION II > Civ2 - General Discussions

Notices

Civ2 - General Discussions Forum for general Civilization II discussions.

Reply
 
Thread Tools
Old Nov 27, 2011, 02:10 AM   #1
ZackHatesYou
Chieftain
 
Join Date: Dec 2009
Location: 6ft under
Posts: 1
civ editing problem

Hello, I was hoping someone could help me with a problem, I edited my city.txt and rules.txt files to replace some civs, and now whenever a civ runs out of standard named cities and should be going into the generic cities, the game crashes. I replaced the edited files with the standard files, and it worked fine, so I was hoping someone could help me figure out what I screwed up, because I just can't seem to figure out what i did wrong here.
ZackHatesYou is offline   Reply With Quote
Old Dec 20, 2011, 07:05 PM   #2
simpeter
Lurker
 
simpeter's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Italy
Posts: 59
I haven't got a clue about what you messed up, but I'd guess that you can get around the problem by adding a buttload of city names. At least for a while...........could well crash in the end anyway.
__________________
I want to be free.
simpeter is offline   Reply With Quote
Old Jan 24, 2012, 07:17 PM   #3
X the Magnifice
Chieftain
 
X the Magnifice's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Denmark
Posts: 15
Did you remember to put '@STOP' at the end of the city list? That might be the problem.
'Adding a buttload' won't help, on the other hand - I have tried putting 50 names in the list, but after no. 30 it still jumped to the extras.
X the Magnifice is offline   Reply With Quote
Old May 07, 2012, 11:37 AM   #4
Solkatten
Chieftain
 
Solkatten's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Sweden
Posts: 16
Quote:
Originally Posted by X the Magnifice View Post
Did you remember to put '@STOP' at the end of the city list? That might be the problem.
'Adding a buttload' won't help, on the other hand - I have tried putting 50 names in the list, but after no. 30 it still jumped to the extras.
Strange, I have no problems passing 30. I added 60+ names for some of my favorite civilizations and I never seen that. (2.42 and MGE)
Solkatten is offline   Reply With Quote
Old May 16, 2012, 08:18 PM   #5
X the Magnifice
Chieftain
 
X the Magnifice's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Denmark
Posts: 15
Quote:
Originally Posted by Solkatten View Post
Strange, I have no problems passing 30. I added 60+ names for some of my favorite civilizations and I never seen that. (2.42 and MGE)
Well, on my old computer I couldn't go beyond 30. I don't know what version that was, - the sleeve on the CD I bought it on said ToT, but I've since realized it definitely wasn't. I've got MGE now, but haven't tried putting more than 30 names in, believing it to be an inherent limitation, like the max. 256 cities. I'll try it now, though - my gamestyle normally means I build a lot more than 30 cities.

By the way, Zack, if you're still around, I've thought of another possible explanation for your problem. You haven't accidentally deleted the extras or the line saying '@EXTRA'? That would almost certainly make the game crash.
X the Magnifice is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Go Back Civilization Fanatics' Forums > CIVILIZATION II > Civ2 - General Discussions > civ editing problem

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



Advertisement

All times are GMT -6. The time now is 09:57 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
This site is copyright Civilization Fanatics' Center.
Support CFC: Amazon.com | Amazon UK | Amazon DE | Amazon CA | Amazon FR