Advertisement
Civilization Fanatics' Center  

Go Back   Civilization Fanatics' Forums > CIVILIZATION IV > Civ4 - General Discussions

Reply
 
Thread Tools
Old Nov 05, 2005, 12:16 PM   #1
Harry Haller
Warlord
 
Harry Haller's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 123
Resource trading / finding garrisoned units

Two questions:

1. When you have the opportunity to trade resources with another civ, you will see a list of resources available for trade, and a number. For example:

Silk 1
Gold 1
Furs 2

Does the number refer to excess production of the resource, after your own use is taken into account? Or is it your total production of the resource? For example, if you see "Iron 1" and you offer a trade for iron, are you trading away your only iron, or excess iron?

2. Is there some way to review the units that you have garrisoned in the different cities? I Civ 3 (and in SMAC for that matter) you could see a list of all of your cities that showed the units stacked in each one. In Civ 3, you could also see your armies and great leaders. I can't find anything similar here.
Harry Haller is offline   Reply With Quote
Old Nov 05, 2005, 12:19 PM   #2
DeathsHead
Chieftain
 
DeathsHead's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 81
1. I cant say for sure, Im not a big trader type.

2. mousing over a city shows you what units are in there, it appears on the left side of your screen.
DeathsHead is offline   Reply With Quote
Old Nov 05, 2005, 12:32 PM   #3
warpstorm
Yumbo? Yumbo!
 
warpstorm's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Snack Food Capital of the World
Posts: 7,688
It is total production. If you trade one that has a 1 beside it you no longer have it.

There is also the military advisor screen that can be used to find units.
__________________
"Perfection is attained, not when no more can be added, but when no more can be removed."
The opinions expressed herein are my own personal opinions and do not represent my employer's view in any way
warpstorm is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Go Back Civilization Fanatics' Forums > CIVILIZATION IV > Civ4 - General Discussions > Resource trading / finding garrisoned units

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trading without the resource dhicklin Civ4 - Bug Reports 3 Jun 17, 2008 09:29 AM
Resource trading billybgame Civ4 - General Discussions 6 Dec 18, 2007 07:48 AM
Trading resources... trading "1 of 1" not give me use of the resource? Ronin228 Civ4 - Strategy & Tips 11 Jun 06, 2006 03:00 PM
Resource Trading dalgo Civ3 - General Discussions 11 Sep 07, 2003 02:10 AM
IRONIKINIT!!! Are the "to be" army units garrisoned? WinVictory Civ3 - General Discussions 2 Jan 24, 2002 01:40 AM


Advertisement

All times are GMT -6. The time now is 10:36 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
This site is copyright Civilization Fanatics' Center.
Support CFC: Amazon.com | Amazon UK | Amazon DE | Amazon CA | Amazon FR