Advertisement
Civilization Fanatics' Center

Go Back   Civilization Fanatics' Forums > CIVILIZATION IV > Civ4 - Technical Support

Notices

Civ4 - Technical Support Forum for technical questions, such as compatibilities, game installation, sound, or video problems.

Reply
 
Thread Tools
Old Apr 18, 2006, 02:12 PM   #1
deanej
Deity
 
deanej's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: New York State
Posts: 4,859
Can't build SS Stasis Chamber

One of my cities lost a lot of production for no apparent reason and I had to cancel the SS Stasis Chamber project as it would take more turns to complete than I had left. When the situation improved, I found that I couldn't built the SS Stasis Chamber in any city at all and I had to settle for a time victory . I could build all the other SS projects. What happened?
deanej is offline   Reply With Quote
Old Apr 18, 2006, 02:47 PM   #2
Gyathaar
Warlock

 
Gyathaar's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Trondheim, Norway
Posts: 3,731
Is it still in the buildqueue of the city where you cancelled it? If so you would need to remove it from the queue before you can build it other places
Gyathaar is offline   Reply With Quote
Old Apr 18, 2006, 02:47 PM   #3
ChrTh
Mmm...tasty!
 
ChrTh's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Piedmont Triad, North Carolina
Posts: 6,255
Quote:
Originally Posted by deanej
One of my cities lost a lot of production for no apparent reason and I had to cancel the SS Stasis Chamber project as it would take more turns to complete than I had left. When the situation improved, I found that I couldn't built the SS Stasis Chamber in any city at all and I had to settle for a time victory . I could build all the other SS projects. What happened?
My guess is that the AI had spies in your land and they were sabotaging Production. Putting a spy in the city should help eliminate them. Also check your aluminum mines and make sure they're still hooked up.
__________________
F*** the rest of this s***. I want our next President to have managed a guild.

-- Tycho, Penny Arcade

I get by with a little help from New France
I get high with a little help from New France
ChrTh is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Go Back Civilization Fanatics' Forums > CIVILIZATION IV > Civ4 - Technical Support > Can't build SS Stasis Chamber

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



Advertisement

All times are GMT -6. The time now is 07:51 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
This site is copyright Civilization Fanatics' Center.
Support CFC: Amazon.com | Amazon UK | Amazon DE | Amazon CA | Amazon FR