Advertisement
Civilization Fanatics' Center  

Go Back   Civilization Fanatics' Forums > CIVILIZATION IV > Civ4 - Technical Support

Reply
 
Thread Tools
Old Apr 18, 2006, 02:12 PM   #1
deanej
Deity
 
deanej's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: New York State
Posts: 4,859
Can't build SS Stasis Chamber

One of my cities lost a lot of production for no apparent reason and I had to cancel the SS Stasis Chamber project as it would take more turns to complete than I had left. When the situation improved, I found that I couldn't built the SS Stasis Chamber in any city at all and I had to settle for a time victory . I could build all the other SS projects. What happened?
deanej is offline   Reply With Quote
Old Apr 18, 2006, 02:47 PM   #2
Gyathaar
Warlock

 
Gyathaar's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Trondheim, Norway
Posts: 3,727
Is it still in the buildqueue of the city where you cancelled it? If so you would need to remove it from the queue before you can build it other places
Gyathaar is offline   Reply With Quote
Old Apr 18, 2006, 02:47 PM   #3
ChrTh
Mmm...tasty!
 
ChrTh's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Piedmont Triad, North Carolina
Posts: 6,255
Quote:
Originally Posted by deanej
One of my cities lost a lot of production for no apparent reason and I had to cancel the SS Stasis Chamber project as it would take more turns to complete than I had left. When the situation improved, I found that I couldn't built the SS Stasis Chamber in any city at all and I had to settle for a time victory . I could build all the other SS projects. What happened?
My guess is that the AI had spies in your land and they were sabotaging Production. Putting a spy in the city should help eliminate them. Also check your aluminum mines and make sure they're still hooked up.
__________________
F*** the rest of this s***. I want our next President to have managed a guild.

-- Tycho, Penny Arcade

I get by with a little help from New France
I get high with a little help from New France
ChrTh is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Go Back Civilization Fanatics' Forums > CIVILIZATION IV > Civ4 - Technical Support > Can't build SS Stasis Chamber

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SS screen won't come up after I've completed all SS parts Base the Bass Civ3 - General Discussions 10 Oct 02, 2007 07:21 AM
Can't build third "SS thrusters".. Zionel Civ4 - General Discussions 5 Jan 28, 2007 01:09 PM
Cannot build SS Engine after cancelling Robben Civ4 - Bug Reports 3 Nov 13, 2005 03:00 PM
Space Race Stasis Chamber Agony Decker12 Civ4 - General Discussions 4 Nov 02, 2005 06:30 PM
Why can't I build the last SS Thruster? avalys Civ4 - General Discussions 1 Oct 30, 2005 08:54 AM


Advertisement

All times are GMT -6. The time now is 11:45 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
This site is copyright Civilization Fanatics' Center.
Support CFC: Amazon.com | Amazon UK | Amazon DE | Amazon CA | Amazon FR