Advertisement
Civilization Fanatics' Center  

Go Back   Civilization Fanatics' Forums > CIVILIZATION III > Civ3 - Creation & Customization

Reply
 
Thread Tools
Old Dec 05, 2009, 07:02 PM   #1
Varlin Saliptor
Does not hate the future.
 
Varlin Saliptor's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: San Marcos, Texas
Posts: 1,515
Thumbs up Conquests ini

I know that a lot of useful things can be achieved by editing the Conquests.ini.

However.

I just reinstalled Windows on my computer, and alongside it, CivIII (finally)...hopefully I'll get back into modding. But, intending to enable KeepRes, I found that the Conquests.ini didn't exist. Any ideas?

I am running Windows 7, if that makes any difference. Any one else have this issue?
__________________
RIP Spacer and Stormrage. You were some good friends.
My Graphics Library My Tech Library LH: Richard I of England LH: Tristius of Elevest LH: Vileck of Sul-Algar
I am back, and less dead than you might have thought.
Varlin Saliptor is offline   Reply With Quote
Old Dec 05, 2009, 07:06 PM   #2
Mithadan
Wandering Woodsman
 
Mithadan's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Alberta über alles ;)
Posts: 4,032
Hmm, nope, but I still run XP.

What's KeepRes anyway?
__________________
"Seeking self, I find nothing but myself, but in this I drink the cup of gall I really am." -- William Desmond

-----

"I'm not a fan of censoring history." -- gorn
Mithadan is offline   Reply With Quote
Old Dec 05, 2009, 07:09 PM   #3
Varlin Saliptor
Does not hate the future.
 
Varlin Saliptor's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: San Marcos, Texas
Posts: 1,515
KeepRes makes the resolution of the game stay at whatever your screen is set at, instead of keeping it at 1024x768. That way they don't get all stretched out.

It is nothing major, really. Just a frustration.
__________________
RIP Spacer and Stormrage. You were some good friends.
My Graphics Library My Tech Library LH: Richard I of England LH: Tristius of Elevest LH: Vileck of Sul-Algar
I am back, and less dead than you might have thought.
Varlin Saliptor is offline   Reply With Quote
Old Dec 05, 2009, 07:18 PM   #4
Varlin Saliptor
Does not hate the future.
 
Varlin Saliptor's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: San Marcos, Texas
Posts: 1,515
Ah, nevermind. Found it.

7 puts it under a filter that says "Compatibility Files"
__________________
RIP Spacer and Stormrage. You were some good friends.
My Graphics Library My Tech Library LH: Richard I of England LH: Tristius of Elevest LH: Vileck of Sul-Algar
I am back, and less dead than you might have thought.
Varlin Saliptor is offline   Reply With Quote
Old Dec 05, 2009, 11:27 PM   #6
Varlin Saliptor
Does not hate the future.
 
Varlin Saliptor's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: San Marcos, Texas
Posts: 1,515
Nice link, wb. I didn't know about the voice chat. Or the video mode one... I think I'll stick with KeepRes for that though.
__________________
RIP Spacer and Stormrage. You were some good friends.
My Graphics Library My Tech Library LH: Richard I of England LH: Tristius of Elevest LH: Vileck of Sul-Algar
I am back, and less dead than you might have thought.
Varlin Saliptor is offline   Reply With Quote
Old Dec 06, 2009, 05:16 AM   #8
Moosezilla
Grognard Warlord
 
Moosezilla's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Canton of Roaring Waste
Posts: 1,030
Yes it is a nice link, and it is reference, why is it still in Gen Disc?
Moosezilla is offline   Reply With Quote
Old Dec 06, 2009, 09:07 AM   #9
Varlin Saliptor
Does not hate the future.
 
Varlin Saliptor's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: San Marcos, Texas
Posts: 1,515
Quote:
Originally Posted by Supa View Post
Welcome back, Varlin.
Thanks

Quote:
Originally Posted by Moosezilla
Yes it is a nice link, and it is reference, why is it still in Gen Disc?
Probably because it is an ancient thread, and that file is used more to tweak the game settings (or view old settings) then it is to mod. The only modding useful functions are KeepRes if you want to use widescreen graphics, and NoAIPatrol for better barbarians.
__________________
RIP Spacer and Stormrage. You were some good friends.
My Graphics Library My Tech Library LH: Richard I of England LH: Tristius of Elevest LH: Vileck of Sul-Algar
I am back, and less dead than you might have thought.
Varlin Saliptor is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Go Back Civilization Fanatics' Forums > CIVILIZATION III > Civ3 - Creation & Customization > Conquests ini

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[C3C] Conquests conquests won't play after being updated JackRendar Civ3 - Technical Support 0 Oct 06, 2009 12:08 PM
Can someone please upload their conquests ini. cubsfan6506 Civ3 - Creation & Customization 4 Dec 03, 2007 09:51 AM
Civ IV will not load - _Civ4Config.ini file is installed as SHORTCUT instead of .ini SuprVgeta Civ4 - Technical Support 11 Aug 17, 2007 05:05 PM
Civ 3 Complete Ignores my conquests.ini, refresh problems ensue WDot Civ3 - Technical Support 0 Jan 22, 2006 08:30 AM
Conquests Ini Settings kring Civ3 - General Discussions 6 Nov 12, 2003 06:40 PM


Advertisement

All times are GMT -6. The time now is 12:03 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
This site is copyright © Civilization Fanatics' Center.
Support CFC: Amazon.com | Amazon UK | Amazon DE | Amazon CA | Amazon FR