[BUG?] Old faithful is a mountin - Civilization Fanatics' Forums
Civilization Fanatics' Center  

Go Back   Civilization Fanatics' Forums > CIVILIZATION V > Civ5 - General Discussions > Civ5 - Bug Reports


Civ5 - Bug Reports Report Civ5 bugs in this forum. Be sure to provide as much info about the bug as possible.

Reply
 
Thread Tools
Old Oct 02, 2010, 09:16 PM   #1
SerriaFox
King
 
SerriaFox's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Texas
Posts: 751
Images: 1
[BUG?] Old faithful is a mountin

I just discovered old faithful allows the construction of an observatory, does it work for all special features?
SerriaFox is offline   Reply With Quote
Old Oct 03, 2010, 02:09 AM   #2
Mercade
the Counsellor
 
Mercade's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: The Netherlands
Posts: 2,595
Images: 2
Can you post a screenshot and/or save game of this happening?

The natural wonders should be impassable, and I'd say you don't want to construct your observatory on top of a geyser. Based on what you say, possibly it just checks whether it's a mountain field without checking whether it's a natural wonder, which would be a nono.
Mercade is offline   Reply With Quote
Old Oct 03, 2010, 06:29 AM   #3
Agent327
Deity
 
Agent327's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: In orbit
Posts: 14,883
Gender: Unspecified
That should be hill ofcourse. Perhaps the observatory is meant to observe the geyser?

The real question is why it´s listed as a Natural Wonder (and not, say, the Grand Canyon). And if you put Krakatoa as a natural wonder, why not Mt Helens? (I´m sure the witnesses to the eruption of both were marvelling at this ´natural wonder´...)
Agent327 is offline   Reply With Quote
Old Oct 03, 2010, 06:52 AM   #4
meatsounds
Chieftain
 
Join Date: Sep 2010
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 5
Krakatoa is probably in there to have another naval natural wonder to join the Great Barrier Reef and the Rock of Gibraltar.
meatsounds is offline   Reply With Quote
Old Oct 03, 2010, 11:21 AM   #5
SerriaFox
King
 
SerriaFox's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Texas
Posts: 751
Images: 1
Ok I added the autosave. If you check out Cologne you will see it has an observatory but no mountains
Attached Files
File Type: civ5save AutoSave_0350 AD-1930.Civ5Save (1.19 MB, 26 views)

Last edited by SerriaFox; Oct 03, 2010 at 11:29 AM.
SerriaFox is offline   Reply With Quote
Old Oct 03, 2010, 02:22 PM   #6
MarkJohnson
Prince
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 563
Images: 1
Quote:
Originally Posted by SerriaFox View Post
I just discovered old faithful allows the construction of an observatory, does it work for all special features?
Actually, Old Faithful is located in a mountain. Or do you mean natural wonders count as no terrain type? Or as all terrain types?
MarkJohnson is offline   Reply With Quote
Old Oct 03, 2010, 02:49 PM   #7
Agent327
Deity
 
Agent327's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: In orbit
Posts: 14,883
Gender: Unspecified
I see... well, the Great Barrier Reef isn´t mountainous.

Quote:
Originally Posted by meatsounds View Post
Krakatoa is probably in there to have another naval natural wonder to join the Great Barrier Reef and the Rock of Gibraltar.
Could´ve picked Mount Everest. Anywho, black smokers´d be more of a natural wonder than Krakatoa IMO (but ofcourse they´re harder to see...).

Also, the Great Barrier Reef is only 2 tiles.
Agent327 is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back Civilization Fanatics' Forums > CIVILIZATION V > Civ5 - General Discussions > Civ5 - Bug Reports > [BUG?] Old faithful is a mountin

Thread Tools




All times are GMT -6. The time now is 12:41 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
This site is copyright © Civilization Fanatics' Center.
Amazon.com | Amazon UK | Amazon DE | Amazon CA | Amazon FR