Game kind of loads but runs crazy...help! - Civilization Fanatics' Forums
Civilization Fanatics' Center  

Go Back   Civilization Fanatics' Forums > CIVILIZATION IV > Civ4 - Colonization > Civ4Col - Technical Support


Notices

Civ4Col - Technical Support Forum for Civ4 Colonization technical questions, such as compatibilities, installation, sound, or video problems.

Reply
 
Thread Tools
Old Mar 31, 2011, 03:57 PM   #1
angelofbaal
Chieftain
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 1
Game kind of loads but runs crazy...help!

Hi,

Loved the original, hoping to love this version...think Windows 7 is being a pain.

I downloaded a legal copy (from GAME) and installed, then installed a patch (no installer needed patch? I think) The Firaxis patch said I didn't have col installed when I clearly did,

Anyway this [patch allowed the game to open, title sequence to play etc, I can choose my country and leader. However when I het to the actual game screen, I can see no land or ocean, the sound is repeating itself, the turn numbers, dates and messages are running really fast at the top of the screen and I cant do anything or even quit the program.

Somebody please help.

Thanks
angelofbaal is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back Civilization Fanatics' Forums > CIVILIZATION IV > Civ4 - Colonization > Civ4Col - Technical Support > Game kind of loads but runs crazy...help!

Thread Tools




All times are GMT -6. The time now is 08:45 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
This site is copyright © Civilization Fanatics' Center.
Amazon.com | Amazon UK | Amazon DE | Amazon CA | Amazon FR