Advertisement
Civilization Fanatics' Center  

Go Back   Civilization Fanatics' Forums > CIVILIZATION III > Civ3 - Multiplayer & PBEM

Reply
 
Thread Tools
Old Apr 21, 2003, 05:14 PM   #1
bystander
Chieftain
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 1
Angry Multiplayer PBEM Bug - See your enemies cities and units

Hi,

I'm new to the forums so if this issue has come up already then please ignore it.

I recently started a PBEM game and a few turns into it I went to load up the latest turn file. I accidentally pressed quickstart and a new game started up.

Instead of quitting out to the main menu I loaded the game form within this game and was surprised to find I wasn't asked for my password.

After having my turn I pressed space to finish expecting the usual Save and Exit window to appear. Instead I was greeted with full control of the next players civilisation!

It seems to me pretty lame that you can so easily bypass the password protection on the file.

And to top it all off when I emailed tech support advising them of this bug they sent me an email back saying that because I'm not in the US I need to contact my local agent for support ON THEIR 0900 NUMBER!!! After buying their game and trying to advise them of a flaw they want me to spend $1.99 a minute calling them to tell them about it?

I've been a big fan of Civ since the first one but this latest one has left a really bad taste in my mouth... They have really screwed the pooch on this one.
bystander is offline   Reply With Quote
Old Apr 22, 2003, 03:02 PM   #2
Checkmate13
Chieftain
 
Checkmate13's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: New Zealand
Posts: 24
Thats sooo friggin weak,

does anyone know if they are fixing this in the next patch?
Checkmate13 is offline   Reply With Quote
Old Apr 23, 2003, 11:54 AM   #3
Myzenium
Regent
 
Myzenium's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Atlanta, GA
Posts: 636
Quote:
And to top it all off when I emailed tech support advising them of this bug they sent me an email back saying that because I'm not in the US I need to contact my local agent for support ON THEIR 0900 NUMBER!!! After buying their game and trying to advise them of a flaw they want me to spend $1.99 a minute calling them to tell them about it?
Firaxis has provided the means to report bugs with ease. I have done the following steps to report bugs to Firaxis:

1. Visit the Firaxis website.
2. Mouse-over on "Contact".
3. Click on "Game Feedback".
4. Input your name and e-mail address.
5. In the "I want to tell Firaxis:" combo box, pick "about a bug in a game".
6. In the "Select your game:" combo box, pick "Sid Meier's Civilization III: Play the World"
7. Click on "click for bug report instructions".
8. Enter the description of your bug, following the bug report instructions.
Myzenium is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Go Back Civilization Fanatics' Forums > CIVILIZATION III > Civ3 - Multiplayer & PBEM > Multiplayer PBEM Bug - See your enemies cities and units

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Liberating cities and gaining enemies, why? espartaco Civ4 - General Discussions 10 Jan 02, 2008 01:49 PM
(NOT A BUG) Coastal cities on inland sea-lake unable to build water-units Kronoz Civ4 - Bug Reports 12 Aug 11, 2007 11:37 AM
(CONFIRMED) Units attack unseen enemies when moving PieceOfMind Civ4 - Bug Reports 5 Jul 25, 2007 08:46 AM
Multiplayer PBEM problems Jayne Alpha Centauri 0 Apr 12, 2004 03:19 AM
see nummer of units of enemies LeChuck Civ2 - Strategy & Tips 2 Mar 16, 2004 05:05 PM


Advertisement

All times are GMT -6. The time now is 02:29 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
This site is copyright Civilization Fanatics' Center.
Support CFC: Amazon.com | Amazon UK | Amazon DE | Amazon CA | Amazon FR