Does plague occur in Epic games? - Civilization Fanatics' Forums
Civilization Fanatics' Center  

Go Back   Civilization Fanatics' Forums > CIVILIZATION III > Civ3 - General Discussions


Notices

Civ3 - General Discussions Forum for general Civilization III discussions. Note that the Conquests forum has been merged into Civ3 GD.

Reply
 
Thread Tools
Old Dec 24, 2003, 10:16 AM   #1
Fanny Brice
Prince
 
Fanny Brice's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Washington, DC
Posts: 346
Does plague occur in Epic games?

I was looking "Sanitation" reference in the civilopedia and it said 'disease from flood plains and plague no longer occur' (or something to that affect).

Does plague occur in the epic game or just in the some of the Conquests?
Fanny Brice is offline   Reply With Quote
Old Dec 24, 2003, 10:19 AM   #2
Gogf
Indescribable
 
Gogf's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Plane Of Fish Sticks
Posts: 10,163
No. There is a mod that comes with the game called "Epic Game With Plagues" though, if you want them.
Gogf is offline   Reply With Quote
Old Dec 24, 2003, 12:52 PM   #3
microbe
Cascaded Mansion
 
microbe's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 4,596
Re: Does plague occur in Epic games?

Quote:
Originally posted by Fanny Brice
I was looking "Sanitation" reference in the civilopedia and it said 'disease from flood plains and plague no longer occur' (or something to that affect).

Does plague occur in the epic game or just in the some of the Conquests?
You can turn it on in the game options.
microbe is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back Civilization Fanatics' Forums > CIVILIZATION III > Civ3 - General Discussions > Does plague occur in Epic games?

Thread Tools




All times are GMT -6. The time now is 06:49 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
This site is copyright © Civilization Fanatics' Center.
Amazon.com | Amazon UK | Amazon DE | Amazon CA | Amazon FR