1. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  2. Main site is finally re-opened! We migrated it to a new CMS and gave it a new layout as well.
    Dismiss Notice
  3. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice
  4. Downloads database has been migrated and re-opened! Check it out and post in Site Feedback if any issue. We have done URL re-write so that old links will continue to work.
    Dismiss Notice
  5. A new Civ6 theme forum style is now available and it's made the default forum style! Check it out and comment here.
    Dismiss Notice
  6. We have successfully migrated the forum from vBulletin to Xenforo! Please take a look around and report any issue you see in Site Feedback.
    Dismiss Notice

whole screen goes blank

Discussion in 'Civ4 - Technical Support' started by godochaos, Oct 27, 2005.

  1. godochaos

    godochaos Chieftain

    Oct 27, 2005
    I was able to play for about 1 hour, then my whole screen went blank. I get no error, and no reaction when i hit any buttons. I hear a click like when a graphic card makes a major resolution change. It seems to do it a lot more now, sometimes 5 min, sometimes it takes 20 min then it goes blank and i have to reboot. :mad:

    Otherwise playing just fine, all looks good and runs smooth except for this intermittent problem.

    anyone else see this?

    I'm running at 1024 x 768
    Geforce Nvidia- latest drivers (october)
    Updated directx
    1 gig of memory


Share This Page