1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
  Dismiss Notice
Erik_3E
Last Activity:
Oct 27, 2012
Joined:
Sep 2, 2007
Messages:
128
Likes Received:
0
Trophy Points:
0

Following 1

Followers 1

Birthday:
Dec 8, 1989 (Age: 31)
Home Page:
Location:
Jönköping,Sweden

Share This Page

Erik_3E

Warlord, 31, from Jönköping,Sweden

Erik_3E was last seen:
Oct 27, 2012
  1. Le Sage
   Le Sage
   Uniformer kan nog vara dyra grejer, kan jag tro. Flera hundra euro (några tusen kronor), kan man nog få ge. Men som sagt, är jag inte expert, utan jag gissar bara. Om man inte gör en själv, som the reenactors, men det är en del jobb och research, och så vidare.

   Nä. Jag är inte speciellt känd. Ännu. För mycket av min tid går till att modda, tyvärr. Hähä. Jag har några böcker på G, i alla fall som ska publiceras så småningom
  2. Le Sage
   Le Sage
   I mina trakter har de en historisk förening som reenactar slaget vid Oravais 1808.De syr upp sina egna svenska arméuniformer, vet jag, och det är ett stort göra. Sommaren 1808 ordnades världens reenactment med "trupper" från Sverige och Finland och Ryssland, alla iklädda tidsenliga uniformer också. Det var verkligen värt att se. Ryssarna var fulla som ankor! LOL Säg mig om du hittar nåt! Det skulle vara coolt att ha en brittisk Coldstream Guards uniform hemma :D
  3. Le Sage
   Le Sage
   Hej. Nej, sorry. Jag vet inte var man kan hitta såna. Jag tycker du ska googla, för det finns säkert massor med ställen där det säljs replikas av uniformer och liknande. Reenactment är big business numera, och det finns en efterfrågan på historiska uniformer av olika slag. Jag meddelar dig om nåt skulle poppa upp i hjärnan, men såhär rakt av kan jag inte komma att tänka på nåt, tyvärr.
 • Loading...
 • Loading...
 • About

  Birthday:
  Dec 8, 1989 (Age: 31)
  Home Page:
  http://www.freewebs.com/erik3e/home.htm
  Location:
  Jönköping,Sweden
  Civ5 Difficulty Level:
  Prince
  Civ4 Difficulty Level:
  Warlord
  Civ5 Versions:
  • Basic Edition
  Civ4 Versions:
  • Regular Edition
  • Beyond the Sword Expansion
  Civ3 Versions:
  Civ2 Versions:
  Civ1 Versions:
  Col Versions:

  Signature