cool3a2
Reaction score
1

Profile posts Latest activity Postings Resources About

  • Bocs, hogy így írok neked, de te megszoktad nézni a civhun.tk-t akarom mondani, a magyar civ fórumot? Mert írok írok, és a kutya se figyel rám, és még néha azt is látom, hogy Kabcsi is ott van online. Netán ki lettem tiltva?
    Szerintem Capo a Diplomacy II-vel van elfoglalva annyira. btw: Most felraktunk 64bites Win 7-et a gépünkre, így talán tiszta lappal indul a Blender is.
    BTW: Jobb, ha elküldenéd nekem privát üzenetet mint visitor message-et. Utóbbiról abszolut nem kapok értékesítést. Csak azért válaszolok oly rögtön mert valaki írt hozzászólást a Magyar Mod-om topikjában.
    Nincsen. Nem régen beszéltem róla The Capo-val. Megigérte, hogy meg fogja csinálni. Ö szerint kész lenne az két napon belül, de nem ér rá mivel le van foglalva a valódi életjével és saját modjával is (valami hatalmas lejet ez a mod). Mondta, Árpádot is rögtön elkészülne, ha majd elkészítette a modját.

    Van-e újdonság a Blendereddel kapcsán?
    Szombaton én is elutazok, de nem baj. Majd mutasd meg, de lehet, hogy eltelik egy pár nap mire meg tudom nézni. Szóval ne csodalkozz rajta, hogy tart egy ideig. Köszi a segítséged!
    Épp dolgozom a 16. századi Magyarország modomon, így nincs időm. Jövő hétvágén meg tudom mutatni, mert 10-én elutazok, és csak 4 nappal később jövök haza.
    Még nem néztem meg, bocsi. Majd hamarosan, ha lesz rá időm, azonnal megteszem! :)
    Szerintem megvan még valahol. Mindjárt megnézem. Ruga v2 érdekelne!

    Széchenyivel tudtad valamit kezdeni? Legalább az újjával és a karjaival?
    Van egy kis probléma... Magvan neked még az a magyar kompzit íj? Amikor felraktam Win 7-et, elveszett! :(

    Szeretném mőr elkészíteni Ruga v2-őt.
    Feltöltettem Széchenyit a vezetök threademben. Tulajdonképpen én is dolgoztam már a kf-fájlokon mikor Nagy Imrét csináltam meg. De ez elég bonyolult volt... A threademben öösszefoglaltam mi problémák vannak még. A bajusz rendben van, de a karjaival, a szemei és az egyik újjával (a jobb kezen, nézd meg a greeting.kf-et nifskope-ban) vannak problémák. Örülnék, ha segíteni tudnád.
    Tippekkel nem hiszem, inkább küldd el nekem, és próbálok majd animációkat szerkeszteni. Nem a riggelés a probléma, szerintem "mutálódott" az animáció. Ez azt jelenti, hogy javítható, csak a .kf fájlokkal kell babrálni, amit magam is meg tudok csinálni (dolgoztam már olyanokkal pl. a Romulus Augustulus leaderhead-nél, de őt nem fejeztem be).

    Egyébként nem hiszem hogy baj, hogy ilyen az avatarod, én meghagynám a helyedben! :D
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top Bottom