cool3a2
Reaction score
1

Profile posts Latest activity Postings Resources About

  • Érdekes, egyből tudtam, hogy írtál nekem. Szerintem jópofa dolog ez a visitor message, de valóban, a pü jobb.
    Én abszolut nem birom a visitor message-eket. Nem fogom használni többé, csak a pü-eket. Én soha, de soha, nem kapok értesítést visitor message-ekröl. Azt sem tudom, hogyan találjak ide, hogy ha nem pont üzenetet kapok. Úgy hogy nem kell attól tartanod, hogy visitor message-röl nem kapsz értesítést, mert én csak pü-eket fogok neked írni és azokról tuti, hogy kapsz értesítést :)
    Most veszem észre hogy írtál nekem hónapokkal ezelőtt. Megtennéd hogy legközelebb az én üzenőfalamra írsz? A tiedet nagy ritkán figyelem, mivel nem kapok értesítést ha magadnak írogatsz, ellenben kapok ha nekem írnak. Köszi. :)
    30 másotperccel késöbb... :) Ez sajnos nem jött be. Az y és a z sem müködik. Szerintem a tengyelyek rosszul vannak beállítva, úgy hogy a fény x-je nem felel meg a világ x-jével. A rotációkon is babráltam már, de az sem segített. Lenne erröl ötleted? Már szétnéztem nifskope-ban, de tulajdonképpen nem sok mindenen lehet beállítani a fényeknél...
    Milyen másik verió? Nekem csak ez az egy van töled...

    Lenne még egy kis kérdésem. Sikerült beállítani a TTorusFur shader-t Rákóczinál, de sajnos nem tudok beállítani a fényt. Be kellett illeszteni Dzsingisz' fényét mert úgy tünik, hogy ez a shader csak bizonyos fényekre érszékeny. Ezzel tulajdonképpen jól nézz ki a kucsma, csak hogy rossz irányból jön. Az egész vezetö, beleértve az új háttérképe is, úgy van beállítva, hogy a nézö szempontjából balról jön a fény, csak a kucsmát vilagító fény jobbról érkezik ahol minden más elégé sötét. Mivel tetszett, hogy árnyékos volt a jobb oldal, ezt be szeretném tartani. A háttérkép is így illik bele jobban. Meg kellene tehát változtatni Dzsingisz' fényei posziciójaikon. Egyszerüen egy minuszt írtam az x-posziicójá elött, azt remélve, hogy így pont az ellenkezö irányból érkezne a fény. Mindjárt fojtatom...
    Nos nincs benne orgona, csak talán úgy hangzik? Mindegy, használhatsz másik verziót is ha akarsz. :)
    Nem vagyok nagy szakértö, de szerintem orgona van benne, igaz? Aztat ki tudnád cserélni zongorával? Háborús zeneként szeretnék én eztet használni, az orgona vagy mi is szól, kicsit vidámra teszi, pedig szomorúnak kellene lenni-e. Amugy nagyon tetszik, ha túl nagy munka jelentene a kérésem, akkor így is elfogadom.
    Nos, meghangszereltem, így itt van: Egmont Nyitány
    Szólj ha valami baj lenne vele! Vagy ha nem tetszik. :)
    Mondom: itt Németben föleg a zenéknél nagyon szigorúak. Föleg akkor mikor feltöltesz valamit. És még akkor is lenne szerzöi jog, ha te vennéd fel. Már mint Beethoven ugyében nem, mert ö már több mint 70 éve halott, de Seress Rezsö ügyében nem és ö írta a zenét. A te szerzöi jogod is marad, bár elhiszem, hogy te megengeded, hogy használjam a zenéd.

    De ha fel tudnád venni mondjuk a székely himnuszt vagy az egmont overture-t, az klassz lenne. Milyen hangszerekkel vennéd fel?
    Ne aggódj már annyira! Nem egy könyvről van szó, csak egy zenéről. Ha pedig annyira zavar, felveszem azt ahogy én játszom és elküldöm. Annak nincs szerzői joga. :)
    A szerzöi jogok olyan nagyon bonyolult ügy. Itt németben már volták olyan események, hogy csaptád is építették. Valaki valami lényektelen szakácskönyvet írt és belerakta a felesége képjeit (gyümölcsökröl, poharakról stb., semmi különös). Aztán felrakták azt a netre és valami trükkel megalkották, hogy a google sok találat add róla. Ezzel odacsábítottak az embereket akik leszedték a képeket. A szerzök pedig saját képük után kerestek, hogy valaki engedély nélkül használta öket. Ha találták (sikeresen) perelték... Egy pohárt mutató képek miatt több ezer € kellett fizetni az embereknek... Azért óvatos vagyok. A benyomásom az, hogy Magyarországon nem olyan szigorúak a hatóságok, de itt elégé...

    Szapolyidra tudok várni, nem kell sietni. De érdekelne!
    Nem tudom te hogy vagy vele, látom téged nagyon aggasztanak a szerzői jogok, még olyan apróságoknál is, mint egy kép, vagy zene. Szerinted szúrná akárkinek is a szemét, ha beraknád a zenéjét a beleegyezése nélkül?? Nem hinném. Ha ez így lenne, szerintem a Civanatics moddolóinak sok baja lenne jogilag. :)

    Egyébként csak most láttam meg, hogy hiányolod az új Szapolyait. Hát arra most várni kell, mert nem tudom hol van. :D Ha megtalálom, akkor szólok.
    Nem találom, hogy hová írtad. A magyar fórumon nincs új hozzászólás, se nincsen a civfanatics topikjában sem. És egy kérés: legközelebb írj privát üzeneted légyzi, nem visitor message-et mert utóbbiról nem kapok értékesítést.
    Szia,
    A Magyar mod, BtS edition, modular -ban találtam egy apró javítanivalót, a mod fórumában megírtam a teendőt ( hogy annak is működjön aki már letöltötte. )
    Grat a modhoz, üdv,
    PGY
    Tetszik. Sajnos még nem értem rá befejezni a munkámat a te magyar vezetökön mivel elöfordult egy kis probléma a civ4 magyarosítással, lásd a magyar fórumot. A hiányzó bejegyzéseket is ki szeretnék javítani. Azért kicsit programozok a fordító programomon, hogy azt jobban tudok használni erre.

    Még mindig nem adtál linket az újabb Szapolyaidhoz...
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top Bottom