1. We have added the ability to collapse/expand forum categories and widgets on forum home.
    Dismiss Notice
  2. All Civ avatars are brought back and available for selection in the Avatar Gallery! There are 945 avatars total.
    Dismiss Notice
  3. To make the site more secure, we have installed SSL certificates and enabled HTTPS for both the main site and forums.
    Dismiss Notice
  4. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  5. Dismiss Notice
  6. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice

1.53 UI didn't load

Discussion in 'Bug Tracking' started by Lrd Dread, May 5, 2012.

  1. Lrd Dread

    Lrd Dread Chieftain

    Joined:
    Mar 26, 2012
    Messages:
    318
    Good Morning,

    Just downloaded 1.53 and installed it. I get a UI didn't load error.
    Also, the tech tree will only let me select Animal Husbandry
     
  2. Seek

    Seek Chieftain Supporter

    Joined:
    Aug 7, 2010
    Messages:
    3,292
    Take a glance at the common checklist (link in sig) - you probably just missed something on there.
     
  3. Lrd Dread

    Lrd Dread Chieftain

    Joined:
    Mar 26, 2012
    Messages:
    318
    will try uninstalling older version....

    here are the log and cache zip files
     
  4. Lrd Dread

    Lrd Dread Chieftain

    Joined:
    Mar 26, 2012
    Messages:
    318
    hmmm not letting me upload the zips....
     

    Attached Files:

  5. Lrd Dread

    Lrd Dread Chieftain

    Joined:
    Mar 26, 2012
    Messages:
    318
    Seek - Thanks - deleted all the other mods and it works good.
     

Share This Page