1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

About modded game results not appearing in civ5 hall of fame

Discussion in 'Civ5 - General Discussions' started by raikage, Jul 21, 2012.

  1. raikage

    raikage Chieftain

    Joined:
    Jul 11, 2012
    Messages:
    2
    Hi all !!

    I am new to civ5, and yesterday I won as Arabia on epic, prince, domination, standard. This was my third civ5 game (which I completed) and first time won on prince difficulty level (and first game with mods). I was using CivUP and PerfectWorldV3.
    I now understand that games played through the mods menu don't appear in the hall of fame, otherwise people could make crazy mods and get anything to appear in the hall of fame (like a 2 turn victory or something). I got the Augustus Caesar level, and now there's no trace that I ever did that, its disappointing.:(
    I want to track my progress as I move to higher difficulty levels, and I like the two mods I used this time. Isn't there some mod that can get modded game results into the main hall of fame, or if that's not right, a different hall of fame (for modded games only) ???

    Btw, I am playing G&K.

    Thanks in advance !!
     
  2. CharlieM

    CharlieM Creative, Spiritual

    Joined:
    Dec 14, 2003
    Messages:
    266
    Location:
    Existential State
    Yes! Seconded!

    The only mod I use is Info Addict.
     
  3. BlackMoon450

    BlackMoon450 Chieftain

    Joined:
    Sep 3, 2008
    Messages:
    30
    There could be a bug with the mod that causes the game not to recognize the result correctly. Try contacting the modder.
     
  4. binhthuy71

    binhthuy71 Emperor

    Joined:
    Nov 3, 2003
    Messages:
    1,887
    Location:
    Southern California foothills
    The business of excluding modded games from recognition is ludicrous when you can win any SP game at any level with Fire Tuner or a bit of preparatory file editing. To exclude games won while the player is using something like Info Addict (Which only fills in the gaping lack of information from the standard GUI) is just plain silly.
     
  5. hobbsyoyo

    hobbsyoyo Deity

    Joined:
    Jul 13, 2012
    Messages:
    25,960
    Using Fire Tuner excludes you from recognitions. Every other point valid though.
     
  6. binhthuy71

    binhthuy71 Emperor

    Joined:
    Nov 3, 2003
    Messages:
    1,887
    Location:
    Southern California foothills
    Thank you for the clarification. I used FT to autoplay some games when I was trying to sort out the diplo modifiers and I was amazed at how powerful it is.
     
  7. hobbsyoyo

    hobbsyoyo Deity

    Joined:
    Jul 13, 2012
    Messages:
    25,960
    Anytime, brohammad:goodjob:

    I use FT just to cheat and have fun honestly. It is very powerful, but at the same time lacks alot of basic tool that the in-game worldbuilder from CIV had. Edit: Like being able to manipulate diplomacy ;)

    Anyway, back on topic:)
     
  8. Jabberwockxeno

    Jabberwockxeno Prince

    Joined:
    Jul 10, 2012
    Messages:
    487
    Could one make a mod to allow modded games to show up? :crazyeye:
     
  9. Esperr

    Esperr King

    Joined:
    Jun 22, 2012
    Messages:
    868
    Infinite mod loop.
     
  10. Jabberwockxeno

    Jabberwockxeno Prince

    Joined:
    Jul 10, 2012
    Messages:
    487
    Wait:

    And THAT mod requires a mod utility.
     

Share This Page