1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Accept/Refuse boxes

Discussion in 'Civ6 - General Discussions' started by SirWill90, Feb 16, 2019.

  1. SirWill90

    SirWill90 Warlord

    Joined:
    Dec 13, 2016
    Messages:
    108
    Gender:
    Male
    Location:
    Morgantown, WV, USA
    Were they switched? Or am I just going senile?
     
  2. Disgustipated

    Disgustipated Deity

    Joined:
    Nov 14, 2006
    Messages:
    11,068
    Location:
    Las Vegas
    Yes. Maybe.
     
    SirWill90 likes this.
  3. leandrombraz

    leandrombraz King

    Joined:
    Sep 19, 2014
    Messages:
    999
    They were switched.

    Whoever did this is probably laughing like this since Thursday ------>> :mwaha:
     
  4. Victoria

    Victoria Regina Supporter

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    10,406
    I accept this proposal, oh damn, I clicked the wrong button :undecide:
     
    Kjimmet, ChocolateShake and SirWill90 like this.
  5. SirWill90

    SirWill90 Warlord

    Joined:
    Dec 13, 2016
    Messages:
    108
    Gender:
    Male
    Location:
    Morgantown, WV, USA
    Yeah wtf, just... :confused:

    I reloaded one game like 3 different times bc of this, before I realized that on my huge map game, with which I’d been initially impressed bc of the AI actually not spawning too close for the first time ever, that there were no city-states on my continent.

    Restarting AGAIN. Lol
     
    Last edited: Feb 16, 2019
  6. iammaxhailme

    iammaxhailme Emperor

    Joined:
    Jun 4, 2015
    Messages:
    1,090
    Yeah what the heck was the point of changing them, I keep screwing myself lol
     
    TrailblazingScot and SirWill90 like this.
  7. SirWill90

    SirWill90 Warlord

    Joined:
    Dec 13, 2016
    Messages:
    108
    Gender:
    Male
    Location:
    Morgantown, WV, USA
    Same here. Just did it again on a new game. Really maddening that they did this.
     
  8. Bechhold

    Bechhold King

    Joined:
    Dec 27, 2008
    Messages:
    642
    Gender:
    Male
    It's been like that since the Hungary preview. And it seems somebody else has been driven insane at the change beside me. Worse, no response.
     
    SirWill90 likes this.
  9. Disgustipated

    Disgustipated Deity

    Joined:
    Nov 14, 2006
    Messages:
    11,068
    Location:
    Las Vegas
    I've already gotten used to it. I don't think I misclicked once amazingly. My eyes generally look for the green.
     
    King Rad likes this.
  10. SirWill90

    SirWill90 Warlord

    Joined:
    Dec 13, 2016
    Messages:
    108
    Gender:
    Male
    Location:
    Morgantown, WV, USA
    Your mind is clearly more nimble than mine. After I forget the last occurence and get into the game again, I forget and automatically hit the wrong choice, meaning I have to reload from the previous turn. Quit playing a few hours ago now so if I try again tomorrow it’s sure to happen again.
     
  11. Sagax

    Sagax Emperor

    Joined:
    Nov 9, 2013
    Messages:
    1,209
    As someone pointed out earlier, the previous layout kinda deviated from the industry standard of Yay on the left and Nay on the right. I guess that’s why they made this change. It takes time to get used to it, but I guess we’ll be fine after a week or so.

    Lack of notification about such changes is mind-boggling, though - including the changes they made to pre-GS roster. People are still trying to figure out what exactly they changed about the Zulu and Indonesia, if at all.
     
    Last edited: Feb 17, 2019
    SirWill90 likes this.
  12. MrRadar

    MrRadar King

    Joined:
    Nov 8, 2014
    Messages:
    997
    Proposals be damned! Much more serious is that now I nearly delete my saves when I want to load them. Those muscular habits are really difficult to fight.:crazyeye:
     
    Noble Zarkon and Victoria like this.
  13. montalaar

    montalaar Chieftain

    Joined:
    Aug 16, 2009
    Messages:
    61
    i had an idea - need to swap functionality of mouse buttons for devs or persons who brought this "bright" idea.

    i refused probably 50 diplomatic propositions because of this idiocy.
     
  14. Bei1052

    Bei1052 Emperor

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    1,457
    They were switched. It makes more sense now where the boxes are located, though it's annoying because I've accidentally accepted deals I didn't want clicking too fast.
     
  15. AriochIV

    AriochIV Analyst

    Joined:
    Jul 25, 2006
    Messages:
    5,617
    Location:
    San Jose, California
    Whoever made this change underestimates the power of muscle memory.
     
  16. HaloCapella

    HaloCapella Chieftain

    Joined:
    Jun 24, 2012
    Messages:
    53
    Gender:
    Female
    you should be glad they didn't make the two buttons randomly placed every time it comes.
     
  17. Disgustipated

    Disgustipated Deity

    Joined:
    Nov 14, 2006
    Messages:
    11,068
    Location:
    Las Vegas
    Why is it my tier 1 governments are randomly placed every game they come up? I've almost clicked the wrong government several times. Some games Oligarchy is on top, some games it's on the bottom. I don't understand why.
     
  18. jddods

    jddods Prince

    Joined:
    Jun 12, 2011
    Messages:
    460
    Location:
    New Zealand
    The button switching annoyed me to start with but I've been careful so far. won't be long before I'm used to it.
     

Share This Page