1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Andes Cultures Vol1

Discussion in 'Civ3 - Completed Scenarios' started by NightKnight, Feb 4, 2011.

  1. NightKnight

    NightKnight Chieftain

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    37
    Location:
    Peru
    The Incan Empire was preeced by lots of cultures, here you can play with the cultures of the Early Horizone and the Early Intermedite.
    Prepare to start a colection of scenarios of the Peru History.

    Chavin lost his control over the territory and the Militaristic Moche starts taking control of the other cultures, Paracas stars disappering in a agriculture crisis and the little cultures starts getting bigger.





    Civs:
    Chavin
    Cuspinique
    Nazca
    Lima
    Paracas
    Vicus
    Moche
    Pukara

    Game Files -- http://www.atomicgamer.com/file.php?id=90147
    V1.0 -- Erased after 3 downloads
    V2.0 -- http://www.atomicgamer.com/file.php?id=90140

    Changes:
    V2.0:
    -Added units and wonders
    -Soon will change leaderheads
     
  2. Bowsling

    Bowsling Deity

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    5,000
    Location:
    Ontario, Canada
    Looks nice! I'll check it out soon. From looking at the screenshots:
    Why does the map go all the way down to Cape Horn? And why is Nationlism being researched?
     
  3. NightKnight

    NightKnight Chieftain

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    37
    Location:
    Peru
    its all south america map and i explored with my Totora Ship, cause i was expanding cities and i dont wanted a war, thats and old screenshot
     
  4. Bowsling

    Bowsling Deity

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    5,000
    Location:
    Ontario, Canada
    My point was, why is the map so big? You only use a small area of it (I think?)
     
  5. NightKnight

    NightKnight Chieftain

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    37
    Location:
    Peru
    Because i inspire my maps in a phrase i read in a webpage about civ3, "Revive history, fight the battles, change the past"

    I want to make the player have free space to expand, and its supoced in history that in the horizones one culture dominated all the others so the territory is reduced, also when i made the mape i realized that the map is big, and i dont wanted to make it again, also there were other cultures and i only put PRE-INCAN cultures.
     
  6. Bowsling

    Bowsling Deity

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    5,000
    Location:
    Ontario, Canada
    Hmmm... I think there might be some tool for cropping maps around. I'm not sure though.
     
  7. The Guardian

    The Guardian Praetorian

    Joined:
    Jan 21, 2005
    Messages:
    1,652
    Location:
    Philippines
    If you want to reduce or expand a map, you can use Steph's editor.
     
  8. NightKnight

    NightKnight Chieftain

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    37
    Location:
    Peru
    where it is? and how does it works?
     
  9. NightKnight

    NightKnight Chieftain

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    37
    Location:
    Peru
    Mediafire erased my links, i will reupload all the links of my mods to atomic gamer
    UPDATED! :)
     
  10. NightKnight

    NightKnight Chieftain

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    37
    Location:
    Peru
    im happy with the last version i made
     
  11. Fredeye

    Fredeye Warlord

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    176
    Gender:
    Male
    Location:
    Out West
    Where can I find this editor? I'm working on a scenario myself. Could you provide a link?
     

Share This Page