1. We have added the ability to collapse/expand forum categories and widgets on forum home.
    Dismiss Notice
  2. All Civ avatars are brought back and available for selection in the Avatar Gallery! There are 945 avatars total.
    Dismiss Notice
  3. To make the site more secure, we have installed SSL certificates and enabled HTTPS for both the main site and forums.
    Dismiss Notice
  4. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  5. Dismiss Notice
  6. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice

Annoying MoO1 problem

Discussion in 'Other Civ-Related Games' started by malicious bloke, Feb 6, 2008.

  1. malicious bloke

    malicious bloke Chieftain

    Joined:
    Jul 7, 2007
    Messages:
    124
    Location:
    Welsh Wales
    OK, I had it working fine on my computer. I had a desktop shortcut that would open it up in fullscreen.

    Problem is the power unit on my computer exploded, so i'm using my old spare one...I downloaded it again, and dosbox, but I cant remember what I did to get it running.

    Dosbox will open it windowed but it only runs really slowly no matter how high I put the emulation speed (shouldn't be a computer problem because it was the same on my other machine).

    Any help would be much appreciated :)
     
  2. malicious bloke

    malicious bloke Chieftain

    Joined:
    Jul 7, 2007
    Messages:
    124
    Location:
    Welsh Wales
    OK, never mind, just had to fix the EMS memory thing

    cheers anyway lol
     
  3. vmxa

    vmxa Chieftain

    Joined:
    Feb 9, 2004
    Messages:
    13,612
    Location:
    Oviedo, Fl
    Glad you are going now.
     

Share This Page