1. We have added the ability to collapse/expand forum categories and widgets on forum home.
    Dismiss Notice
  2. All Civ avatars are brought back and available for selection in the Avatar Gallery! There are 945 avatars total.
    Dismiss Notice
  3. To make the site more secure, we have installed SSL certificates and enabled HTTPS for both the main site and forums.
    Dismiss Notice
  4. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  5. Dismiss Notice
  6. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice

Anybody else notice new units?

Discussion in 'Civ6 - General Discussions' started by SirSaab, Jan 2, 2018.

  1. SirSaab

    SirSaab Chieftain

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    172
    Gender:
    Male
    Location:
    Chico, CA
    i fired up a game tonight, Australia, Standard, King, and a way through the game, noted I could upgrade my scout to an explorer.

    Checked through the tech tree, noticed TREBUCHETS, Cuirassers, longswordsmen, and a Modern Sniper, off the top of my head. No mods active. Was there a stealth update I missed?

    Not seeing anything about this anywhere, nor anybody commenting on it...
     
  2. Siptah

    Siptah Eternal Chieftain

    Joined:
    Jul 24, 2016
    Messages:
    3,563
    Location:
    Lucerne
    Sounds like Moar Units Mod
     
  3. SirSaab

    SirSaab Chieftain

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    172
    Gender:
    Male
    Location:
    Chico, CA
    I’ll have to go back and check, but I have had all mods disabled for over a month now (been achievement hunting). I suppose it could have been re-enabled somehow...
     
  4. Gedemon

    Gedemon Modder Moderator

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Messages:
    7,491
    Location:
    France
    Mods doesn't disable achievements, except when using rule sets.

    And when a mod you've subscribed to on steam is updated, the game may automatically reactivate it.
     
    bbbt and Noble Zarkon like this.
  5. Disgustipated

    Disgustipated Warlord

    Joined:
    Nov 14, 2006
    Messages:
    8,701
    Location:
    Las Vegas
    For some reason this mod cause problems in my game, but perhaps it's incompatible with YnAMP mod. That's the only other mod I have. Because I really want more units. The design philosophy of upgrades every other era is screwy. I'm disappointed the expansion isn't adding more units other than a few.
     
    AriochIV likes this.

Share This Page