1. We have added the ability to collapse/expand forum categories and widgets on forum home.
    Dismiss Notice
  2. All Civ avatars are brought back and available for selection in the Avatar Gallery! There are 945 avatars total.
    Dismiss Notice
  3. To make the site more secure, we have installed SSL certificates and enabled HTTPS for both the main site and forums.
    Dismiss Notice
  4. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  5. Dismiss Notice
  6. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice

Bad Estimation?

Discussion in 'Civ4 - BTS Unaltered Gameplay (BUG, BAT and BULL)' started by Enginseer, Nov 30, 2014.

  1. Enginseer

    Enginseer Trade Agreement

    Joined:
    Nov 7, 2012
    Messages:
    1,573
    Location:
    Nottingham, UK
    Upon downloading Better BAT 2.1. I have seem to noticed a big discrepancy with the unit interface.

    Mechanized Infantry seems to be 3 strength, even though it's 32 strength. It also traveled the railroad route 4 times and seems to be saying it's 0. When it's rather a decimal. Any solution?
     
  2. Gurn Blanston

    Gurn Blanston MOstly Lurking

    Joined:
    Aug 23, 2009
    Messages:
    46
    Location:
    Halifax
  3. Enginseer

    Enginseer Trade Agreement

    Joined:
    Nov 7, 2012
    Messages:
    1,573
    Location:
    Nottingham, UK
    I have modified the Civ4CorporationInfo.xml and it seems to be giving me values in the game and Civilopedia of half of the value I have entered in the xml. The corporation should be giving me 0.75 food in the xml files, but rather it's giving me 0.375 anyone also experiencing the bug because I fear doubling the value in the xml might give an AI a random advantage...
    Spoiler :

    <CorporationInfo>
    <Type>CORPORATION_1</Type>
    <Description>TXT_KEY_CORPORATION_1</Description>
    <Civilopedia>TXT_KEY_CORPORATION_1_PEDIA</Civilopedia>
    <TechPrereq>NONE</TechPrereq>
    <FreeUnitClass>NONE</FreeUnitClass>
    <iSpreadFactor>200</iSpreadFactor>
    <iSpreadCost>50</iSpreadCost>
    <iMaintenance>200</iMaintenance>
    <PrereqBonuses>
    <BonusType>BONUS_WHEAT</BonusType>
    <BonusType>BONUS_CORN</BonusType>
    <BonusType>BONUS_RICE</BonusType>
    </PrereqBonuses>
    <HeadquarterCommerces>
    <iHeadquarterCommerce>6</iHeadquarterCommerce>
    <iHeadquarterCommerce>0</iHeadquarterCommerce>
    <iHeadquarterCommerce>0</iHeadquarterCommerce>
    </HeadquarterCommerces>
    <BonusProduced>NONE</BonusProduced>
    <CommercesProduced>
    <iCommerceProduced>0</iCommerceProduced>
    </CommercesProduced>
    <YieldsProduced>
    <iYieldProduced>75</iYieldProduced>
    </YieldsProduced>
    <Button>,Art/Interface/Buttons/TechTree/Corporation.dds,Art/Interface/Buttons/Beyond_the_Sword_Atlas.dds,1,6</Button>
    <MovieFile>NONE</MovieFile>
    <MovieSound>NONE</MovieSound>
    <Sound>AS2D_BUILD_BANK</Sound>
    </CorporationInfo>

    Spoiler :
     
  4. Lemon Merchant

    Lemon Merchant Not into your drama

    Joined:
    Jun 27, 2008
    Messages:
    4,123
    Gender:
    Female
    Location:
    Red Sector A
    Is this a new problem? Did you fix the old problem? Why isn't this in the Better BAT AI thread where other users of the mod we're talking about can see it?

    What exactly did you change in the XML?
     
  5. platyping

    platyping Sleeping Dragon

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    4,620
    Location:
    Emerald Dreams
    0.75 is based on standard settings.
    If you view the pedia in an ongoing game, values are adjusted based on map size.

    P.S.
    Welcome back Lemon :)
     
  6. Enginseer

    Enginseer Trade Agreement

    Joined:
    Nov 7, 2012
    Messages:
    1,573
    Location:
    Nottingham, UK
    Thanks Platy, that makes so much sense now.
     

Share This Page