Beginning

Discussion in 'Civ4 - Modpacks' started by Roamty, Nov 5, 2018.

  1. Roamty

    Roamty BTS

    Joined:
    Nov 30, 2005
    Messages:
    538
    Gender:
    Male
    Location:
    South Park
    This mod the Beginning Started 6/21/08 updated 12/22/2011 to work with 3.19
    Updated 11-5-2018 so it can be downloaded for people to enjoy

    go here to get it

    https://forums.civfanatics.com/threads/bts-beginning.238932/

    OrionVeteran Hello its been a long time hope you are well and life has been good to you
     
  2. Zeta Nexus

    Zeta Nexus Deity

    Joined:
    Jan 23, 2014
    Messages:
    4,465
    Gender:
    Male
    Location:
    In a constant brainstorm...
    This mod doesn't work for me. The game starts to load itself but crashes during initialization without any error message.
     
  3. Roamty

    Roamty BTS

    Joined:
    Nov 30, 2005
    Messages:
    538
    Gender:
    Male
    Location:
    South Park
    See if you have the mod place like I have then try again to see if it loads. Also I'am playing on windows XP 32bits its works on XP64bits and in windows 10 b4bits
    C:\Program Files\Firaxis Games\Sid Meier's Civilization 4\Beyond the Sword\Mods\Beginning
     
  4. Zeta Nexus

    Zeta Nexus Deity

    Joined:
    Jan 23, 2014
    Messages:
    4,465
    Gender:
    Male
    Location:
    In a constant brainstorm...
    Yes, I installed it to BtS/mods folder (not Documents/etc.) but it didn't work.
    I have Win7 64bits.
     
  5. Roamty

    Roamty BTS

    Joined:
    Nov 30, 2005
    Messages:
    538
    Gender:
    Male
    Location:
    South Park
    check to see if you have Beginning folder then beginning again folder if u have move the second folder out that's I I zip the file up
     
  6. Roamty

    Roamty BTS

    Joined:
    Nov 30, 2005
    Messages:
    538
    Gender:
    Male
    Location:
    South Park
    ok I think I have a fix for u running win 7 64bit If you have a desktop icon for civ4 beyondsword right click the icon press properties then compatibility the box Run in 256 colors check the box and apply my mod should run for u I try it on win 7 64bit and that's how I got it to play
     

Share This Page