1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

[BTS 3.19] Earth 35 Civilizations MOD

Discussion in 'Civ4 - Pre-made Maps' started by Liambane, Oct 20, 2007.

  1. The_J

    The_J Say No 2 Net Validations Retired Moderator Supporter

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    31,153
    Location:
    Germany / Netherlands
    mmhh..:hmm:.
    Screenshot of the Earth 35 Civilizations MOD folder please.
     
  2. Primmer

    Primmer Chieftain

    Joined:
    Jul 7, 2011
    Messages:
    5







    tell me is u need more pictures.
     
  3. The_J

    The_J Say No 2 Net Validations Retired Moderator Supporter

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    31,153
    Location:
    Germany / Netherlands
    ....er...take a look at the file path in your first screenshot ;).
    It says: Mods\Earth_35_civs\earth 35 civs\assets, that's the case which i mentioned above ;).
     
  4. Primmer

    Primmer Chieftain

    Joined:
    Jul 7, 2011
    Messages:
    5
    oh ok for some reason i thought that u meant inside the assets folder. Well Thx :D
     
  5. Legion_prime

    Legion_prime Chieftain

    Joined:
    Jul 29, 2011
    Messages:
    4
    Location:
    Croydon, SE London
    I'm wondering if you can help me? I'm looking for an Earth map that includes both the Celts AND the 'Next War' techs etc... I'm new to the modding community so if anyone could point me in the right direction I'd be very gratefull! :D
     
  6. eren1207

    eren1207 Chieftain

    Joined:
    Jan 5, 2008
    Messages:
    9
    how can i play this using 3.17?
     
  7. Amatullah

    Amatullah Chieftain

    Joined:
    Oct 9, 2011
    Messages:
    20
    Hi, did I extract the unzipped files correctly? The mod won't play for me.

     
  8. The_J

    The_J Say No 2 Net Validations Retired Moderator Supporter

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    31,153
    Location:
    Germany / Netherlands
    That's definitely wrong, there should be subfolders in there.
    What program did you use for the extraction?
     
  9. Bloodstone

    Bloodstone Warlord

    Joined:
    Aug 9, 2009
    Messages:
    276
    Location:
    Tallahassee
    Is there a big difference in using 7z versus WinZip?
     
  10. The_J

    The_J Say No 2 Net Validations Retired Moderator Supporter

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    31,153
    Location:
    Germany / Netherlands
    :think: no, there shouldn't be a difference.
    But well...why do you not just test it :)?
    there's maybe somewhere a quirk which lead to this situation, you never know.
    Or maybe you've just by accident hit the wrong button (winzip always displays 2 options, i never know which is the right one). Please test it again :).
     
  11. Bloodstone

    Bloodstone Warlord

    Joined:
    Aug 9, 2009
    Messages:
    276
    Location:
    Tallahassee
    Thank you sir. It worked just fine with 7z, so i'm not sure where the previous posters problem came from. Appreciate your help with Maps!
     
  12. Shizuko3

    Shizuko3 Chieftain

    Joined:
    Nov 5, 2011
    Messages:
    51
    This look cool, but is it not updated anymore? how make it work with steam civ 4 ? thanks
     
  13. mgbx4

    mgbx4 Warlord

    Joined:
    Jul 11, 2003
    Messages:
    134
    Location:
    Orlando, USA
    I switch computers and download the lastest version, and is not loading, it says problem with data, is it my Virtual memory or my save file is corrupted?

    I used to have 8gb pc now I have 6gb pc
     
  14. mgbx4

    mgbx4 Warlord

    Joined:
    Jul 11, 2003
    Messages:
    134
    Location:
    Orlando, USA
    ^^^^ Is a big save file 3.7kb Im trying to download the previous version maybe thats my problem :D
     
  15. mgbx4

    mgbx4 Warlord

    Joined:
    Jul 11, 2003
    Messages:
    134
    Location:
    Orlando, USA
    Here is my save file, can someone plz download it and try to open it with the lastest version. I just want to know if its my virtual memory or the file is corrupted, thanks :D
     

    Attached Files:

  16. mgbx4

    mgbx4 Warlord

    Joined:
    Jul 11, 2003
    Messages:
    134
    Location:
    Orlando, USA
    the error says, unable to uncompress data
     
  17. mgbx4

    mgbx4 Warlord

    Joined:
    Jul 11, 2003
    Messages:
    134
    Location:
    Orlando, USA
    Are you running windows 7? I have the same problem as you
     
  18. mgbx4

    mgbx4 Warlord

    Joined:
    Jul 11, 2003
    Messages:
    134
    Location:
    Orlando, USA
    Okay I have a 6gb Memory ram Windows 7 PC.
    Spoiler :


    And I have the BTS latest version 3.19
    Spoiler :


    Im trying to play Earth 35 Civs Mod

    here is the link for the file to download

    Okay Im trying to play a save file that I been playing for awhile, couple years now if im not mistaken. And when I load the game it crashes it says error unable to uncompress save or something like that, I want to know if someone can run the save for me so I know if its my pc or if my save file is corrupted. I used to play this mod in a 8gb ram pc, I know it can run big maps because Im playing Invictus Mod which needs lots of pc to play it alright. I download my Civ game and BTS expansion from Direct2drive not the regular CD version, even tho I do have them some where in my house (I just switch house) well here is the link to a youtube video so you guys can see whats the crash on my pc. Thanks in advance for any help. I really love playing that save to kill time

    here is the save file for the game, is upload it to civfanatics

    Thats the link for the video so you can see what happens to my pc, on the bottom

    VIDEO OF THE CRASH

    DxDiag.txt
     
  19. Liambane

    Liambane Rome's Praetorian

    Joined:
    Aug 14, 2007
    Messages:
    288
    Location:
    West Roman Empire, Italy.
    Last update i did was on 6 august 2010. If you had a savegame not compatible with that version, it will never works. i suggest you to

    - reinstall the mod v2.4b
    - try to use your savegame on OLDER version like 2.4 or 2.3b
    - start a new game

    Savegames not compatible between different versions. Chek wich version you have in the ZIP folder Readme.txt
     
  20. mgbx4

    mgbx4 Warlord

    Joined:
    Jul 11, 2003
    Messages:
    134
    Location:
    Orlando, USA
    I try and it crashes still, can anyone download the save file and try to open, I need to know if its my RAM or my file is corrupted, I would really really appreciated, Thanks :D I believe is with the lastest version the file
     

Share This Page