1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Bugs/Balance Issues

Discussion in 'Civ5 - Bug Reports' started by aluelkdf, Jul 9, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. aluelkdf

    aluelkdf Prince

    Joined:
    Mar 5, 2012
    Messages:
    420
    I'm wondering if anybody has detected any bugs or balancing issues yet. Because no matter how good the designers are, we all know that there will be bugs and balance issues. This is inevitable when such a massive expansion is added to the game.
     
  2. Ryoga

    Ryoga King

    Joined:
    Oct 12, 2010
    Messages:
    993
    And since we are at it, is the golden age issue still there for those who are playing BNW?
     
  3. Eagle Pursuit

    Eagle Pursuit Scir-Gerefa

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    15,944
    I'm pretty sure there is a bug for the Steam screenshot button, F12. Myself and 2 others have reported Runtime Errors resulting from trying to take screenshots with F12.
     
  4. Elz Majesto

    Elz Majesto Warlord

    Joined:
    Oct 6, 2011
    Messages:
    150
    The one where its 500, 510, 520?
     
  5. MeowthLover

    MeowthLover Chieftain

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    96
    Location:
    San Diego, California
    I have to agree with Zac Minor. The Great Works system as of now heavily favors artworks and neglects writing and music.
     
  6. Ryoga

    Ryoga King

    Joined:
    Oct 12, 2010
    Messages:
    993
    Yeah.
     
  7. Ulthwithian

    Ulthwithian King

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    733
    My big concern is that, AFAICT, you get the Writers' Guild 'first' (with Drama), but the only thing that can accept those are the Amphitheater (1)... and the Great Library (2). Kinda feels weird that if you want to get an early jump in Tourism (which I was doing), you have to beeline the Great Library.

    Just makes a key wonder even more key.
     
  8. Randall_Flagg

    Randall_Flagg The Evil One

    Joined:
    Aug 25, 2004
    Messages:
    611
    Location:
    Joshua Texas
    So a lot of people do want to know, is the horrid GA bug still in the game?
     
  9. Raptor Llama

    Raptor Llama Chieftain

    Joined:
    Jan 19, 2013
    Messages:
    42
    Gender:
    Male
  10. Kwami

    Kwami Deity

    Joined:
    Oct 3, 2010
    Messages:
    2,138
    You seem to be missing art resources. Try reinstalling through Steam? (Or do that verify thing that Steam has, I guess.)
     
  11. Kwami

    Kwami Deity

    Joined:
    Oct 3, 2010
    Messages:
    2,138
    This might be intentional. There seems to be more slots for artworks than there are for music and writing, so you'll probably want more artists.
     
  12. Elz Majesto

    Elz Majesto Warlord

    Joined:
    Oct 6, 2011
    Messages:
    150
    It wasn't in my game, and I was hoping it would be :lol:
     
  13. Gamewizard

    Gamewizard Emperor

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    1,234
    The National Epic also has a Writing slot by the way. I am surprised the library doesn't have a slot for one however. Perhaps they didn't want science buildings to be more powerful than they already are.
     
  14. Jimjemael

    Jimjemael Chieftain

    Joined:
    Aug 31, 2012
    Messages:
    44
    Location:
    UK
    Well it would make the Royal Library a little less powerful, but yeah it does seem strange.
     
  15. Raptor Llama

    Raptor Llama Chieftain

    Joined:
    Jan 19, 2013
    Messages:
    42
    Gender:
    Male
    Problem is I already verified and they aren't necessarily missing, because they appear at first, they just disappear after the first few turns. It's really strange. Going to try re-installing the whole game.
     
  16. sarah_aus

    sarah_aus Chieftain

    Joined:
    Sep 22, 2008
    Messages:
    90
    Location:
    Los Angeles
    im playing as Morocco and im not getting any religion. Every other civ has a religion but me. Im up to turn 300 and have all the religious buildings. other civs have inundated my cities with their religion etc.
    this is weird.
     
  17. Eagle Pursuit

    Eagle Pursuit Scir-Gerefa

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    15,944
    There is a maximum # of religions dependent on map size, and it is fewer than the # of civs, so not every civ can found a religion.
     
  18. sarah_aus

    sarah_aus Chieftain

    Joined:
    Sep 22, 2008
    Messages:
    90
    Location:
    Los Angeles

    ohhh ok. thank you.
    xx
     
  19. Evanescence

    Evanescence Timeless Mochi Lord

    Joined:
    Jun 29, 2011
    Messages:
    47
    Location:
    New York
    Unfortunately, I have to join you guys in reporting the same issue. Only in the middle of a game though, menu screenshots seem to work fine with f12.
     
  20. Calouste

    Calouste Deity

    Joined:
    Mar 17, 2006
    Messages:
    2,725
    I've noticed an issue where when I open the city screen, the "Buy tile" button is disabled, but when I close and reopen the city screen it is enabled. Has anyone else seen this? Playing with Venice, if that matters.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page