[GS] Can you delete nuclear devices?

Discussion in 'Civ6 - General Discussions' started by Loderingo, Mar 23, 2019.

  1. Loderingo

    Loderingo Warlord

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    291
    Gender:
    Male
    Location:
    Southern England
    I am playing as Freleanor and I flipped 2 of Kongo’s cities. I now have 6 nuclear devices that I didn’t build and presumably were in one of the cities. Is there any way to get rid of them as I’m not planning on any more wars and they are costing money?
     
  2. L4Psha

    L4Psha Warlord

    Joined:
    Sep 8, 2015
    Messages:
    127
    Make a nuclear test - launch them on ocean or free tiles if there are some.
     
  3. MrRadar

    MrRadar Emperor

    Joined:
    Nov 8, 2014
    Messages:
    1,887
    Must there not be a valid hostile target? I doubt you can launch one just so, although I can't say for sure, haven't been building them for ages.
    Anyway, those remote barb camps on the ice near the poles can be ideal targets to dump them :)
     
  4. criZp

    criZp Emperor

    Joined:
    Jul 19, 2013
    Messages:
    1,933
    Location:
    Nidaros, Norway
    no

    you might get war weariness just from launching, thought, even if you don't hit anyone. I'm not sure
     
  5. Loderingo

    Loderingo Warlord

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    291
    Gender:
    Male
    Location:
    Southern England
    Thanks for the replies. Shortly afterwards Pachacuti declared on me so i used the nukes on him! Although I then got a nuclear emergency...
     
  6. Breadsmith

    Breadsmith Warlord

    Joined:
    Aug 14, 2013
    Messages:
    121
    At worst, you can just nuke some snow barbs.

    Just make sure that you have your Legions nearby to clean up the mess.
     
  7. HermannLombard

    HermannLombard Warlord

    Joined:
    Mar 2, 2006
    Messages:
    277
    Somehow I think *he* got the nuclear emergency, you just got diplomatic fallout.
     

Share This Page