1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Can't load mod properly

Discussion in 'Bugs and Crashes' started by danjh35, Jun 9, 2018.

  1. danjh35

    danjh35 Chieftain

    Joined:
    Jun 9, 2018
    Messages:
    4
    Gender:
    Male
    Hi all,

    First time I've posted so sorry if this is in the wrong place.

    I can get as far as loading the mod. All the backgrounds are c2c and even some of the terrain graphics are different. Otherwise though the game is unchanged. Can anyone help with what I'm doing wrong please?

    Thanks in advance.
     
  2. raxo2222

    raxo2222 Warlord

    Joined:
    Jun 10, 2011
    Messages:
    4,776
    Location:
    Poland
    Is mod folder named "caveman2cosmos"?
     
  3. danjh35

    danjh35 Chieftain

    Joined:
    Jun 9, 2018
    Messages:
    4
    Gender:
    Male
    It's called caveman2cosmosv38.1
    I've downloaded it a few times and it's always called that name.
     
  4. raxo2222

    raxo2222 Warlord

    Joined:
    Jun 10, 2011
    Messages:
    4,776
    Location:
    Poland
    Rename folder to caveman2cosmos, probably you have outdated version.

    Newest version is V38.5, was released today
     
  5. danjh35

    danjh35 Chieftain

    Joined:
    Jun 9, 2018
    Messages:
    4
    Gender:
    Male
    I tried renaming, now it doesn't load the mod. It begins the loading screen but then it vanishes and goes back to desktop.
     
  6. raxo2222

    raxo2222 Warlord

    Joined:
    Jun 10, 2011
    Messages:
    4,776
    Location:
    Poland
    Eh probably needs capitalized letters - Caveman2Cosmos
     
  7. danjh35

    danjh35 Chieftain

    Joined:
    Jun 9, 2018
    Messages:
    4
    Gender:
    Male
     
  8. Thunderbrd

    Thunderbrd C2C War Dog

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    24,737
    Gender:
    Male
    Location:
    Las Vegas
    If you get the new 38.5 download, completely replace the entire old Caveman2Cosmos folder by DELETING the old one and putting the new one in place in full. Merging the two folders is a recipe for disaster.
     
  9. eurirusty

    eurirusty Chieftain

    Joined:
    Sep 10, 2012
    Messages:
    20
    I can't seem to get the current version of CBP to work. I used the automatic installer. I checked all of the CBP programs (1-6a). When I attempt to start a game, the screen goes blank and returns to desktop. Any help?
     
  10. Thunderbrd

    Thunderbrd C2C War Dog

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    24,737
    Gender:
    Male
    Location:
    Las Vegas
  11. raxo2222

    raxo2222 Warlord

    Joined:
    Jun 10, 2011
    Messages:
    4,776
    Location:
    Poland
    Install game normally.
     

Share This Page