1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Can't Upgrade Warriors?

Discussion in 'Civ3 - General Discussions' started by Yeti, Dec 6, 2003.

  1. Yeti

    Yeti Prince

    Joined:
    Nov 5, 2001
    Messages:
    364
    I haven't played Civ in quite a while, and just started playing again, and noticed that I can't upgrade my warriors to swordsmen.

    I have the resources and can build swordsmen directly just fine.

    What comes to mind is that this is related to something I installed to play one of the Games of the Month in the past?

    Anyone ever heard of this? Know of a fix?

    Thanks folks!
     
  2. WildFire

    WildFire amour

    Joined:
    Sep 18, 2002
    Messages:
    5,186
    Location:
    mIRC
    Do you have barracks?

    Do you have enough money?
     
  3. Yeti

    Yeti Prince

    Joined:
    Nov 5, 2001
    Messages:
    364
    Wow... it really has been too long since I played. I've gone from being able to win at emperor (I think that's the one just below deity) to not remembering I need barracks to upgrade units...

    Thank you!
     
  4. CIVPhilzilla

    CIVPhilzilla Reagan Republican

    Joined:
    Aug 24, 2003
    Messages:
    4,714
    Location:
    Pennsylvania
    This would probably be better suited for the quick answers thread but whatever.
     
  5. Superevie

    Superevie Latina Goddess™

    Joined:
    Aug 22, 2003
    Messages:
    1,962
    Location:
    Wishing I Was Here
    You need to have barracks in the city where your warrior is standing. Then, providing you have the correct resources connected and enough cash, you can upgrade. No barracks in the city your warrior is standing, no upgrade. ;)
     
  6. WildFire

    WildFire amour

    Joined:
    Sep 18, 2002
    Messages:
    5,186
    Location:
    mIRC
    Thats kinda what I said :p
     
  7. Chieftess

    Chieftess Moderator Retired Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Messages:
    24,160
    Location:
    Baltimore
    Ouch, that is long... I had a similar problem after beta testing Conquests for 5 months with forgetting the finer points of the game (spending 12 hours finding a crash does that to you...). I've refreshed myself on most of them though.
     

Share This Page