1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

City graphics : Polynesia

Discussion in 'Civ3 - Graphics Modpacks' started by MaisseArsouye, Sep 21, 2004.

  1. MaisseArsouye

    MaisseArsouye gentil petit nuton

    Joined:
    Aug 31, 2003
    Messages:
    1,297
    Location:
    Djiblou
  2. Sword_Of_Geddon

    Sword_Of_Geddon Mysterious Jungle Warrior

    Joined:
    Dec 21, 2003
    Messages:
    13,234
    Gender:
    Male
    Location:
    New England, USA
    These and the Walloon City graphics are your best in my opinion, they diffinently capture the sprit and flavor of Polynesia.... :goodjob:
     
  3. aracuan

    aracuan Chieftain

    Joined:
    Jan 29, 2003
    Messages:
    76
    Location:
    greece
    WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    GREAT WORK!
    my dear friend,it seems that u love the exotic graphics!for me its a great enjoyment to play civ 3 with these perfect graphics,while our minds be travelling in these marvellous places....!
     
  4. skam0073

    skam0073 Chieftain

    Joined:
    Aug 10, 2004
    Messages:
    196
    Location:
    On the bireme
  5. odintheking

    odintheking Lighting the way...

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Messages:
    4,588
    Location:
    Stickin it to the man
    Thankyouthankyouthankyouthankyouthankyouthankyou! This is perfect!
     
  6. MaisseArsouye

    MaisseArsouye gentil petit nuton

    Joined:
    Aug 31, 2003
    Messages:
    1,297
    Location:
    Djiblou
    Thank you for your nice comments :)

    @skam0073 = I found a new way to work ;)

    I still have some projects. And after, I'll improve my african city graphics.
     
  7. didaskalia7

    didaskalia7 Nightmare Proportions

    Joined:
    Aug 2, 2004
    Messages:
    84
    Location:
    In a van down by the river
    These are the best city graphics yet ! Fantastic job ! :goodjob: :goodjob: :goodjob: :goodjob:
     
  8. WARRIOR_MD

    WARRIOR_MD Barbarian

    Joined:
    Jul 26, 2005
    Messages:
    42
    Location:
    Montreal, Canada
    MaisseArsouille, this is all very nice of course, but how to install your graphicsmod pack? when i go to C:\Program Files\Infogrames Interactive\Civilization III\Art\Cities or C:\Program Files\Infogrames Interactive\Civilization III\Conquests\Art\Cities, theres no polynesia there. what should i do?
     
  9. tjedge1

    tjedge1 Writer of writerly things

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Messages:
    4,682
    Location:
    Central Texas
    Rename the files you downloaded to replace one of the existing files sets. That is the easiest way. There is no Polynesian cities in the factory version of the game. Since 5 is the max number of city types, you have to replace one that exists. So by renaming the city files you downloaded the same as another set of city files, then it will replace them in the game.
     
  10. WARRIOR_MD

    WARRIOR_MD Barbarian

    Joined:
    Jul 26, 2005
    Messages:
    42
    Location:
    Montreal, Canada
    so that means that if i have only: america, europe, middle east, rome and asia, i have to replace one of them? lol, so which one of them is polynesia?
     
  11. tjedge1

    tjedge1 Writer of writerly things

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Messages:
    4,682
    Location:
    Central Texas
    Good question. Once you replace one of them, all the civs that used the file you replaced will have the same cities as Polynesia. I don't think Polynesia is in the standard game, but some mods added them. In that case it's up to you. You can pick their culture in the editor.
     
  12. WARRIOR_MD

    WARRIOR_MD Barbarian

    Joined:
    Jul 26, 2005
    Messages:
    42
    Location:
    Montreal, Canada
    Cool. Can u please tell me where can i find this mod that adds another civilization, and the editor you were talking about?
     
  13. EDA Green

    EDA Green Chieftain

    Joined:
    Jun 10, 2004
    Messages:
    85
    Location:
    Argentina
    There are a lot of mods that add another civilization to the game, and the editor it's the Civ3 editor that comes with the game :)
     
  14. WARRIOR_MD

    WARRIOR_MD Barbarian

    Joined:
    Jul 26, 2005
    Messages:
    42
    Location:
    Montreal, Canada
    Yep, but can u tell me thread where i can download it? any civ i mean
     
  15. tjedge1

    tjedge1 Writer of writerly things

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Messages:
    4,682
    Location:
    Central Texas
    Look for something that Civ Army did. He does a lot of adding civs to games. Other than that you'll have to read up on some tutorials and learn to add them yourself.
     
  16. SPQR87

    SPQR87 Americanus Maximus

    Joined:
    Aug 4, 2005
    Messages:
    106
    Location:
    USA
    good Job on your city.
     

Share This Page