1. We have added the ability to collapse/expand forum categories and widgets on forum home.
    Dismiss Notice
  2. Photobucket has changed its policy concerning hotlinking images and now requires an account with a $399.00 annual fee to allow hotlink. More information is available at: this link.
    Dismiss Notice
  3. All Civ avatars are brought back and available for selection in the Avatar Gallery! There are 945 avatars total.
    Dismiss Notice
  4. To make the site more secure, we have installed SSL certificates and enabled HTTPS for both the main site and forums.
    Dismiss Notice
  5. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  6. Dismiss Notice
  7. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice

Civ 4 will not run

Discussion in 'Civ4 - Technical Support' started by TravisS, Oct 27, 2005.

  1. TravisS

    TravisS Chieftain

    Joined:
    Oct 4, 2005
    Messages:
    43
    Location:
    Aransas PAss Tx
    I dont know what I did But I try to run Civ 4, it acts like its going to start gets to "check xml" than stop. For some reason the program just shuts itself off. Does anyone know whats going on here? please help
     
  2. Knight-Dragon

    Knight-Dragon Unhidden Dragon Retired Moderator

    Joined:
    Jun 25, 2001
    Messages:
    19,958
    Location:
    Singapore
    Moderator Action: Moved to CIV Technical. :)
     
  3. DieCommie

    DieCommie Chieftain

    Joined:
    Oct 27, 2005
    Messages:
    7
    I read somewhere that making a new user account under windows, then loading it there worked.

    I tried it and it worked.
     
  4. ainwood

    ainwood Consultant. Administrator

    Joined:
    Oct 5, 2001
    Messages:
    30,060

Share This Page