CIV Don't load after latest steam auto-update

Discussion in 'Civ5 - Technical Support' started by McRoos, Jun 4, 2011.

  1. McRoos

    McRoos Warlord

    Joined:
    Nov 13, 2005
    Messages:
    149
    Location:
    Uithoorn Netherlands
    Dear all;

    Steam auto-updated itself yesterday (July 3rd 2011) after which CIV (latest patch) won't run anymore.

    I can't find a clue ad don't have one as well.

    Does anyone else experienced the same and if so, what did you do about it ?
     
  2. Rebel44

    Rebel44 Warlord

    Joined:
    May 7, 2010
    Messages:
    201
    What happens when you try to start Civ5? Any errors?

    Did you tried to reinstall Civ5?
     
  3. McRoos

    McRoos Warlord

    Joined:
    Nov 13, 2005
    Messages:
    149
    Location:
    Uithoorn Netherlands
    No, I would wait untill I found out more about it.
    Strange...... I never had any problems at all !!!

    Oh, when I start CIV, I get the screen were I can choose between DirectX 9 or 11.
    I always choose 11, but when I do that now, the screen goes black and after a couple of seconds my desktop is there again...
    But CIV is not.
     
  4. McRoos

    McRoos Warlord

    Joined:
    Nov 13, 2005
    Messages:
    149
    Location:
    Uithoorn Netherlands
    I see the thread is moved.. but where to ?
    OK, sorry, I found it...
     
  5. McRoos

    McRoos Warlord

    Joined:
    Nov 13, 2005
    Messages:
    149
    Location:
    Uithoorn Netherlands
    Problem solved.
    Amazingly a reinstall solved the issue.

    But why !!
     

Share This Page