1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Civ VI update scheduled for Thursday, 24 September 2020, 16:00:00 UTC

Discussion in 'Civ6 - General Discussions' started by bealefay, Sep 24, 2020.

  1. Giskler

    Giskler +1 Sleuthing

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    2,372
    Gender:
    Male
    Location:
    Norway
    18 MB download, let's see what it does.
     
  2. gunnergoz

    gunnergoz Cat Herder

    Joined:
    Jul 16, 2002
    Messages:
    2,286
    Gender:
    Male
    Location:
    Southern California
    At least this forum is sane and civil. The Steam forum is nuts right now...

    Addendum: I had to quit Steam and re-start it, just FYI.
     
    nzcamel, salty mud and Kjimmet like this.
  3. Dedrytus

    Dedrytus Warlord

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    219
    Oh, 18mb update. Start button starts the game. Amazing.
     
    nzcamel and wesplaysciv like this.
  4. SammyKhalifa

    SammyKhalifa Deity

    Joined:
    Sep 18, 2003
    Messages:
    5,620
    Yeah those people suck
     
    Duuk and salty mud like this.
  5. wesplaysciv

    wesplaysciv Chieftain

    Joined:
    May 17, 2020
    Messages:
    88
    Seems like it. Closed steam, reopened, downloaded an 18mb update, and the "Play" buttom problem is no longer

    EDIT: But I do not see the new leaders in game...
     
  6. Makavcio

    Makavcio Prince

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    542
    Stuff happens.
    Firaxis is by far the best game developer out there so we can't really complain.
    I'll take my dog for an earlier, longer walk. Let our fail be his win :D
     
    Last edited by a moderator: Sep 24, 2020
    Haig likes this.
  7. Giskler

    Giskler +1 Sleuthing

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    2,372
    Gender:
    Male
    Location:
    Norway
    The new content is still not enabled it seems.
     
  8. ossi

    ossi Chieftain

    Joined:
    Nov 5, 2003
    Messages:
    33
    got it to run, version 1.0.5.11, but without Gaul + Highlands :(
     
  9. Eagle Pursuit

    Eagle Pursuit Scir-Gerefa

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    15,539
    I noticed Gaul and Byzantium DLC isn't listed on Steam for my DLCs.
     
  10. Giskler

    Giskler +1 Sleuthing

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    2,372
    Gender:
    Male
    Location:
    Norway
    Yep, the game runs now, but the content pack is still not working.
     
  11. WildeComputers

    WildeComputers Warlord Supporter

    Joined:
    May 18, 2011
    Messages:
    132
    Gender:
    Male
    This will not fix it so you can remain at your driver level. I am at the lasted driver and have the same issue as everyone else.

    I was able to bypass the launcher and start the game. I was looking for the new DLC and it crashed to the desktop. Not sure if that is due to bypassing the launcher or the issue introduced with today's DLC release. However, I did not find the DLC installed. :undecide:
     
  12. salty mud

    salty mud Deity

    Joined:
    Feb 21, 2006
    Messages:
    4,895
    Location:
    die Schweiz
    The Steam forum is the worst community for any game, I find. A sordid collection of horrid people.

    That said, there must be some red faces at Firaxis HQ right about now. What a sorry update so far! Still, mistakes happen.
     
  13. _ViKinG_

    _ViKinG_ BERSERKER

    Joined:
    Mar 15, 2013
    Messages:
    311
    cant find any new content... the game starts but....
     
  14. gunnergoz

    gunnergoz Cat Herder

    Joined:
    Jul 16, 2002
    Messages:
    2,286
    Gender:
    Male
    Location:
    Southern California
    Yes, we have no bananas, we have no bananas today...
     
    SammyKhalifa and OmegaDestroyer like this.
  15. ossi

    ossi Chieftain

    Joined:
    Nov 5, 2003
    Messages:
    33
    yes, new DLC is not listed :(
     
  16. Onii-chan

    Onii-chan Prince

    Joined:
    Nov 7, 2016
    Messages:
    583
    Gender:
    Male
    Location:
    Stockholm, Sweden
    Yeaaaah game runs now but the content pack doesn't seem to have been automatically added to your Steam acc along with the update

    I mean you can still find it on Steam individually but it doesn't say I have it already
     
  17. Kwami

    Kwami Emperor

    Joined:
    Oct 3, 2010
    Messages:
    1,851
    I don't even see if listed anywhere in Steam.
     
  18. Giskler

    Giskler +1 Sleuthing

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    2,372
    Gender:
    Male
    Location:
    Norway
    The content pack is not listed anywhere on Steam which might be why there's issues with it...
     
    Eagle Pursuit likes this.
  19. oakdragon

    oakdragon Stagnating amongst the Siliconians Supporter

    Joined:
    Dec 13, 2013
    Messages:
    481
    Location:
    San Jose, CA, USA
    Hmm, the Mac launcher claims I don't have the NFP or the Gaul and Byz pack when I have already purchased the NFP (and Steam shows this).
     
  20. ossi

    ossi Chieftain

    Joined:
    Nov 5, 2003
    Messages:
    33
    steam store says:

    IN LIBRARY
    Sid Meier's Civlization VI: Byzantium & Gaul Pack is already in your Steam library

    but in library / properties / DLC its not listed
     

Share This Page