1. We have added the ability to collapse/expand forum categories and widgets on forum home.
    Dismiss Notice
  2. Photobucket has changed its policy concerning hotlinking images and now requires an account with a $399.00 annual fee to allow hotlink. More information is available at: this link.
    Dismiss Notice
  3. All Civ avatars are brought back and available for selection in the Avatar Gallery! There are 945 avatars total.
    Dismiss Notice
  4. To make the site more secure, we have installed SSL certificates and enabled HTTPS for both the main site and forums.
    Dismiss Notice
  5. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  6. Dismiss Notice
  7. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice

Civilopedia 5 online

Discussion in 'Civ5 - General Discussions' started by Sterkhov, Nov 21, 2010.

  1. Sterkhov

    Sterkhov Chieftain

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    11
    Location:
    Russia
    I made a civilopedia online. It looks like in-game civilopedia. You can find it at the links in the quote box below.
    I made all sections, without Game Concepts. This section and translations to other languages I will make soon.

     
    Last edited by a moderator: Oct 23, 2016
    The_J likes this.
  2. LuiGGi

    LuiGGi Chieftain

    Joined:
    Jul 18, 2009
    Messages:
    37
    great job indeed!

    thx mate!
     
  3. Snerk

    Snerk Smeghead

    Joined:
    Jan 16, 2006
    Messages:
    4,617
    Location:
    Norway. You'll never leave
    Nice work.
     
  4. PawelS

    PawelS Ancient Druid

    Joined:
    Dec 11, 2003
    Messages:
    2,803
    Location:
    Poland
    Impressive :)
     
  5. J. Hercules

    J. Hercules Chieftain

    Joined:
    Nov 13, 2010
    Messages:
    28
    Very nice. I wonder if you could mod this into the game... Thanks for the hard work.
     
  6. PawelS

    PawelS Ancient Druid

    Joined:
    Dec 11, 2003
    Messages:
    2,803
    Location:
    Poland
    It is in the game ;)
     
  7. The_J

    The_J Say No 2 Net Validations Retired Moderator Supporter

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    29,835
    Location:
    Germany / Netherlands
    Moderator Action: Stuck the thread to the top.

    Incredible work :goodjob:.
     
  8. musicgam3

    musicgam3 Chieftain

    Joined:
    Sep 30, 2010
    Messages:
    18
    Location:
    Netherlands, Hoorn
    please add babylon.

    you will make me and i think alot more people happy!
    :)
     
  9. Mzrokks

    Mzrokks Rammy VS the World

    Joined:
    Oct 31, 2010
    Messages:
    229
    Fantastic!
    Great job! :goodjob:
     
  10. Sterkhov

    Sterkhov Chieftain

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    11
    Location:
    Russia
    In order to create babylon I need a Deluxe Edition. Or resources from it.
     
  11. Sonereal

    Sonereal Call Me Ish Supporter

    Joined:
    Mar 31, 2008
    Messages:
    14,587
    You are the greatest human being on the planet for this.
     
  12. Kepi

    Kepi Chieftain

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Messages:
    27
    Thanks for doing this! It's very annoying to have to start a game to open the in-game Civilopedia when you just want to check on something minor. Now that you have the base Civilopedia up I hope people will start contributing corrections/updates and this eventually turns into an "Improved Civilopedia" (some might want to call it "Civilopedia v1.0";))

    Anyway, I've found some broken links and listed them in the attached text file. It shows the broken link followed by the page it's on. For example the first line:
    Code:
    civilopedia5.com/buildings/colossus.html (from civilopedia5.com/technologies/bronze_working.html)
    Means that the link to The Colossus from the page on Bronze Working is broken, as it should be:
    Code:
    http://civilopedia5.com/wonders/colossus.html
    Also, there's a very minor issue with the floating icons that shows up when you hover over the left menu. This is most noticeable on lower right edge where the icon and the icon's round border isn't perfectly matched, so there's a tiny 1-2 pixel hole where the menu under it will be visible. Like I said this is a very minor issue that probably only bothers the craziest of the crazies (ie. me:hide:).
     

    Attached Files:

  13. Zyxpsilon

    Zyxpsilon Running Spider

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    2,554
    Gender:
    Male
    Location:
    On Earth
    May the Angels of Heaven fall on your soul forever for this absolutely essential tool/asset/addon.
    As in, thank you soooooooo much!

    PS; Oh, and please -- do us all a favor, wrap this all up in a downloadable zip and put it in the CF-Library... as soon as you'll consider it finished & completed -- or right now!!

    PS2; Just in case you don't have that rare Font -- a *perfectly legal* copy of TW Cen MT, to make this all look alike the real thing... but much better.

    Спасибо
     

    Attached Files:

  14. PieceOfMind

    PieceOfMind Drill IV Defender Retired Moderator

    Joined:
    Jan 15, 2006
    Messages:
    9,312
    Location:
    Australia
    Using httrack I've managed to zip up the whole thing into a 30MB 7zip (about 33MB as a normal zip). I'd upload it but not til we can get confirmation there are no copyright issues.
     
  15. Sterkhov

    Sterkhov Chieftain

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    11
    Location:
    Russia
    Thank you very much for bug reports.
    I wrote a script that parses the game's database and generates html files. And I made a couple of small mistakes in the script. But now everything is fixed. If you find anything any more errors, I would appreciate
     
  16. 501st Legion

    501st Legion Chieftain

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    107
    Nice one dude. Looks like the real thing!
     
  17. Kepi

    Kepi Chieftain

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Messages:
    27
    I checked again and all but one is fixed:
    Code:
    civilopedia5.com/units/mongolian_khan.html (from civilopedia5.com/civilizations/mongol.html)
    The link should be:
    Code:
    http://civilopedia5.com/specialists/mongolian_khan_gp.html

    I used HTTrack too, that's how I found the broken links. When I opened up the backup I couldn't get the floating icons when you hover over the left menu to show up though. Does it work for you? If so what settings did you use?
     
  18. Sterkhov

    Sterkhov Chieftain

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    11
    Location:
    Russia
    Fixed.
     
  19. PieceOfMind

    PieceOfMind Drill IV Defender Retired Moderator

    Joined:
    Jan 15, 2006
    Messages:
    9,312
    Location:
    Australia
    Funny you should ask, because no they didn't work. Doesn't exactly bother me greatly, but if it's something that can be fixed then even better. :D
     
  20. snipperrabbit!!

    snipperrabbit!! Chieftain

    Joined:
    Nov 23, 2006
    Messages:
    3,396
    Do you plan to add language support to this marvel ?
     

Share This Page