1. We have added the ability to collapse/expand forum categories and widgets on forum home.
    Dismiss Notice
  2. All Civ avatars are brought back and available for selection in the Avatar Gallery! There are 945 avatars total.
    Dismiss Notice
  3. To make the site more secure, we have installed SSL certificates and enabled HTTPS for both the main site and forums.
    Dismiss Notice
  4. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  5. Dismiss Notice
  6. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice

Commercial Hub Mountain Adjacency Bonus

Discussion in 'Mod Creation Help' started by Philasimes, Mar 8, 2018.

  1. Philasimes

    Philasimes Chieftain

    Joined:
    Oct 24, 2014
    Messages:
    18
    Gender:
    Male
    Location:
    Switzerland
    I'm trying to give my Civ an adjacency bonus to mountains for commercial hubs, but somehow it's not working. Could anyone tell me why?

    Code:
      <Modifiers>
            <Row>
                <ModifierId>TRAIT_MOUNTAINS_ADJACENCY_BONUS_COMMERCIAL_HUB</ModifierId>
                <ModifierType>MODIFIER_ALL_CITIES_TERRAIN_ADJACENCY</ModifierType>
            </Row>
        </Modifiers>
        <ModifierArguments>
            <Row>
                <ModifierId>TRAIT_MOUNTAINS_ADJACENCY_BONUS_COMMERCIAL_HUB</ModifierId>
                <Name>DistrictType</Name>
                <Value>DISTRICT_COMMERCIAL_HUB</Value>
            </Row>
            <Row>
                <ModifierId>TRAIT_MOUNTAINS_ADJACENCY_BONUS_COMMERCIAL_HUB</ModifierId>
                <Name>TerrainType</Name>
                <Value>TERRAIN_GRASS_MOUNTAIN</Value>
            </Row>
            <Row>
                <ModifierId>TRAIT_MOUNTAINS_ADJACENCY_BONUS_COMMERCIAL_HUB</ModifierId>
                <Name>TerrainType</Name>
                <Value>TERRAIN_PLAINS_MOUNTAIN</Value>
            </Row>
                    <Row>
                <ModifierId>TRAIT_MOUNTAINS_ADJACENCY_BONUS_COMMERCIAL_HUB</ModifierId>
                <Name>TerrainType</Name>
                <Value>TERRAIN_DESERT_MOUNTAIN</Value>
            </Row>
                    <Row>
                <ModifierId>TRAIT_MOUNTAINS_ADJACENCY_BONUS_COMMERCIAL_HUB</ModifierId>
                <Name>TerrainType</Name>
                <Value>TERRAIN_TUNDRA_MOUNTAIN</Value>
            </Row>
            <Row>
                <ModifierId>TRAIT_MOUNTAINS_ADJACENCY_BONUS_COMMERCIAL_HUB</ModifierId>
                <Name>TerrainType</Name>
                <Value>TERRAIN_SNOW_MOUNTAIN</Value>
            </Row>
            <Row>
                <ModifierId>TRAIT_MOUNTAINS_ADJACENCY_BONUS_COMMERCIAL_HUB</ModifierId>
                <Name>YieldType</Name>
                <Value>YIELD_GOLD</Value>
            </Row>
            <Row>
                <ModifierId>TRAIT_MOUNTAINS_ADJACENCY_BONUS_COMMERCIAL_HUB</ModifierId>
                <Name>Amount</Name>
                <Value>1</Value>
            </Row>
            <Row>
                <ModifierId>DESERT_FOLKLORE_FAITHDESERTADJACENCY</ModifierId>
                <Name>Description</Name>
                <Value>LOC_DISTRICT_MOUNTAIN_GOLD</Value>
            </Row>
        </ModifierArguments>
        <RequirementSets>
            <Row>
            </Row>
        </RequirementSets>
        <RequirementSetRequirements>
            <Row>
            </Row>
        </RequirementSetRequirements>
        <Requirements>
            <Row>
            </Row>
        </Requirements>
        <RequirementArguments>
            <Row>
            </Row>
        </RequirementArguments>
     
  2. criZp

    criZp Chieftain

    Joined:
    Jul 19, 2013
    Messages:
    690
    Location:
    Nidaros, Norway
    I don't think you can have multiple TerrainType rows for one ModifierId? I think you need one ModifierId for each different TerrainType.
     
  3. Philasimes

    Philasimes Chieftain

    Joined:
    Oct 24, 2014
    Messages:
    18
    Gender:
    Male
    Location:
    Switzerland
    Hey, thanks for the reply. It might have been that, but also, I was missing the value TILES_REQUIRED. I put that one in and it worked! I'll update my first post with the code
     

Share This Page