1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Conquistador Musketman

Discussion in 'Civ5 - Unit Graphics' started by Deliverator, Nov 6, 2010.

  1. Deliverator

    Deliverator Graphical Hackificator

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    4,537
    Location:
    London, UK
    A musket-wielding Conquistador unit. This uses Civ 5 American Minuteman animations.







    The files are in the form of a mod - this mod is purely designed to showcase the art and is not intended to be a serious gameplay mod. Releasing the files in this way should make it easier from people to integrate these new units into their own mods should they wish.

    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> DOWNLOAD HERE <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
     

    Attached Files:

  2. The_J

    The_J Say No 2 Net Validations Retired Moderator Supporter

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    31,201
    Location:
    DE/NL/FR
    You are incredible :goodjob:.
     
  3. Putmalk

    Putmalk Deity

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    2,623
    Location:
    New York
    Awesome, I'll put this into my awesome downloaded Spanish civilization.

    Danke!
     
  4. snipperrabbit!!

    snipperrabbit!! Deity

    Joined:
    Nov 23, 2006
    Messages:
    3,396
    It is great ! Only will be awesome with much less diverse attire or even uniformity. anyways, :goodjob:, you're the master !
     
  5. Ajidica

    Ajidica High Quality Person

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    19,398
    Very nice. Could you put this on a pikeman and the Cavalry animation?
     
  6. WhigViewofCiv

    WhigViewofCiv Chieftain

    Joined:
    Aug 11, 2010
    Messages:
    12
    Location:
    Washington, D.C.
    Really awesome work, and well timed for me :) I can't wait to see what you pull out of your hat next.
     
  7. Gedemon

    Gedemon Modder Moderator

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Messages:
    8,766
    Location:
    France
    great job again, and diversity is welcome for me :goodjob:
     
  8. Tssha

    Tssha Warlord

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Messages:
    270
    Actually, bit of a tangent, but it's more historically accurate for them to have diverse clothing. Matching uniforms weren't implemented in ANY army until sometime around the 18th century (probably sooner). In order to tell the difference between friend or foe in a fight they often tied coloured ribbons around their arms, stuck a feather in their hat, or wore some other noticeable adornment.

    Course, they wouldn't need that when fighting against pagan heathens, since there's no way they'd confuse friend from foe in THAT fight. ;)
     
  9. snipperrabbit!!

    snipperrabbit!! Deity

    Joined:
    Nov 23, 2006
    Messages:
    3,396
    Of course, I know ! But I think it really break the unit right now.
     
  10. MadSkunky

    MadSkunky Chieftain

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    2
    Thanks a lot for this unit!

    I put it in my own testing-mod and it looks very good. :thumbsup:

    EDIT: After a long time of trial and error now I released my testing-mod with a new unit called "Explorer" as an upgrade for the Scout that uses your graphics. Again, many thanks for this!!!
    The mod is in Modbrowser, search for "Explorer" or "MadSkunky", text is full german and only rudimental english.

    The introduction of my mod in the german civilization-forum:
    http://www.civforum.de/showthread.php?p=3993987#post3993987 (it's only german, sorry ;))


    PS: sorry for my english :)
     
  11. Moriboe

    Moriboe King

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    659
    Location:
    Belgium
    I also used this as a (strong) explorer unit, using the "Explorer" mod as a starting point. Another beautiful unit that screamed to be used :)
     
  12. allypower

    allypower Warlord

    Joined:
    May 26, 2010
    Messages:
    161
    how can you make create units? it's impossible for me, please help.
     

Share This Page