1. We have added the ability to collapse/expand forum categories and widgets on forum home.
    Dismiss Notice
  2. All Civ avatars are brought back and available for selection in the Avatar Gallery! There are 945 avatars total.
    Dismiss Notice
  3. To make the site more secure, we have installed SSL certificates and enabled HTTPS for both the main site and forums.
    Dismiss Notice
  4. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  5. Dismiss Notice
  6. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice

Corruption

Discussion in 'Civ3 - Creation & Customization' started by Patoz, Nov 27, 2007.

  1. Patoz

    Patoz Chieftain

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Messages:
    101
    got a question how do u make a map with no Corruption what so ever?>
     
  2. Plotinus

    Plotinus Philosopher Administrator

    Joined:
    Nov 14, 2003
    Messages:
    16,647
    Location:
    Cornwall
    You can't. There's a "no corruption" option under Governments, but it is broken and actually causes severe corruption.
     
  3. Colonel Tigh

    Colonel Tigh Chieftain

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    69
    Location:
    On the run...
    In the editor, you can set the corruption level under the "Difficulty Levels" tab. It's set up so that you can set different corruption levels for each level of difficulty, but you could just make it the same for all of them.
     
  4. Patoz

    Patoz Chieftain

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Messages:
    101
    cool thx man
     
  5. WildWeazel

    WildWeazel -- Turns to Completion

    Joined:
    Jul 14, 2003
    Messages:
    6,779
    Location:
    %CIV3%\Conquests\Scenarios\
    Giving all governments minimal corruption, increasing the optimal city number for all world sizes, and setting the corruption level as low as possible for all difficutly levels should virtually eliminate all corruption.
     
  6. Patoz

    Patoz Chieftain

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Messages:
    101
    where do u increase the city limit?
     
  7. BadKharma

    BadKharma Chieftain

    Joined:
    Jul 25, 2005
    Messages:
    3,692
    Location:
    Brew City
    World Sizes tab optimal number of cities (corruption)
     
  8. Civinator

    Civinator Blue Lion

    Joined:
    May 5, 2005
    Messages:
    4,792
    Additionally you should set the "reduces-corruption-flag" in the editor to more buildings.
     

Share This Page