CQUI - A UI Overhaul (Now out on Steam Workshop!)

Reduce clicks and manage your empire faster

  1. chaorace

    chaorace Warlord

    Joined:
    Oct 28, 2016
    Messages:
    125
    I'm working on merging a PR which allows defaults to be set via an SQL file. It's not pretty, since you need a text editor, but it's indeed something! Expect this soonish, it's on the list for finishing up before v0.7
    I've been hearing this a lot, and it's certainly an interesting design problem! Popups are too intrusive, but the voiceover just isn't enough. I'm considering the possibility of adding the option for the end turn button to be blocked by pending policy changes, like the kind you already get for when you have unoccupied card slots.
     
    Littlebob86 likes this.
  2. Daft73

    Daft73 ¯\_(ツ)_/¯

    Joined:
    Jan 23, 2008
    Messages:
    498
    Location:
    Baba Yaga's Hut
    Spoiler :


    That's not a bad idea. Also thank you for considering this.
     
  3. skodkim

    skodkim Deity

    Joined:
    Jan 16, 2004
    Messages:
    2,373
    Location:
    Denmark
    So how will this work with the new Civ6 patch - any experiences?

    \Skodkim
     
    Tipok likes this.
  4. jadel

    jadel Warlord

    Joined:
    Jul 18, 2013
    Messages:
    117
    mixed bag so far a lot working ok but a few things broken. I guess they will have to make some changes.
     
  5. drunkmongoose

    drunkmongoose Chieftain

    Joined:
    Nov 18, 2016
    Messages:
    1
    Since the patch I have a minor/annoying bug where the "Recommended" icon is appearing over every single tech on the Tech tree. Anyone else experiencing this? Only happens with CQUI enabled. Playing with a friend with the mod but only seems to be happening for me.
     
  6. gliz

    gliz Chieftain

    Joined:
    Oct 27, 2016
    Messages:
    8
    Yearning for an updated version of this mod.
     
  7. jadel

    jadel Warlord

    Joined:
    Jul 18, 2013
    Messages:
    117
    yeah that is odd isnt it.

    In fairness they are all worth researching, maybe shes right lol.
     
    drunkmongoose likes this.
  8. Boombar

    Boombar Chieftain

    Joined:
    Aug 19, 2016
    Messages:
    80
    Does this mod work with production que?
     
  9. jadel

    jadel Warlord

    Joined:
    Jul 18, 2013
    Messages:
    117
    try it and see...

    and, queue
     
  10. Daft73

    Daft73 ¯\_(ツ)_/¯

    Joined:
    Jan 23, 2008
    Messages:
    498
    Location:
    Baba Yaga's Hut
    Afaik, it is not compatible. Causes an issue where your city screen gets locked out after you create your 1st production que.(at least that was the bug I noticed)

    CQUI dev is looking into incorporating it, but has not as of yet.:badcomp:
     
  11. chaorace

    chaorace Warlord

    Joined:
    Oct 28, 2016
    Messages:
    125
    Works, but some things aren't 100% yet. You can download the 1.0.0.38 compatibility branch here. It's not complete yet, which is why it's not in the main nightly yet, but it's a step up from the current state.
    The main nightly is now 100% compatible. Yay!

    This is a known issue and will be fixed in the compatibility fix update
    Fixed

    Check out the latest nightlies, they might tide you over until the next major release

    It's going to happen! Right now it's on the backburner though until I sort out the fall patch
    It's now my main focus
     
    Last edited: Nov 19, 2016
    grandad1982, Daft73 and mnf like this.
  12. Buni0ns

    Buni0ns Warlord

    Joined:
    Oct 26, 2016
    Messages:
    135
    Gender:
    Male
    Curious as to wether or not anyone has noticed a lot of multiplayer desynch using the mod?
     
  13. Brunoflip

    Brunoflip Chieftain

    Joined:
    Oct 30, 2016
    Messages:
    15
    Gender:
    Male
    Can't wait! Any idea when it will be released? And will it work in saved games?
     
  14. Daft73

    Daft73 ¯\_(ツ)_/¯

    Joined:
    Jan 23, 2008
    Messages:
    498
    Location:
    Baba Yaga's Hut
    Thanks for being awesome @chaorace! I really appreciate your desire to make this right. :beer:
     
  15. Rapsynrev

    Rapsynrev Chieftain

    Joined:
    Feb 6, 2012
    Messages:
    32
    Sorry for nagging, but where is the GPP counter on the priority list?
     
  16. Littlebob86

    Littlebob86 Prince

    Joined:
    Oct 24, 2016
    Messages:
    332
    Where do I get the newest version from?? The zip file still says it was last updated a few weeks ago?? :\
     
  17. Daft73

    Daft73 ¯\_(ツ)_/¯

    Joined:
    Jan 23, 2008
    Messages:
    498
    Location:
    Baba Yaga's Hut
    post 191 click the 'here' option. :thumbsup:
     
    Littlebob86 likes this.
  18. Carbo__

    Carbo__ Chieftain

    Joined:
    Nov 3, 2016
    Messages:
    4
    Any quick advice on which code to delete/edit in the mod files to re-enable builder improvement suggestions?
     
  19. skodkim

    skodkim Deity

    Joined:
    Jan 16, 2004
    Messages:
    2,373
    Location:
    Denmark
    Having a hard time telling if a "post fall patch" update has been released..

    Can anyone help?

    \Skodkim
     
  20. Daft73

    Daft73 ¯\_(ツ)_/¯

    Joined:
    Jan 23, 2008
    Messages:
    498
    Location:
    Baba Yaga's Hut
    AFAIK, the update is not finished, but a patch update version is availalbe.

    See post #191 there is a 'here' link. Use that. :coffee:
     

Share This Page