Cultural Diversity

Cultural Diversity

  1. Maguyver

    Maguyver Chieftain

    Joined:
    Jul 29, 2013
    Messages:
    72
    Location:
    Pittsburgh
    That's because I am an idiot. CulDiv isn't on Steam, I forgot which thread I am in.
     
  2. ttumblety96

    ttumblety96 Chieftain

    Joined:
    May 6, 2016
    Messages:
    10
    Location:
    United States
    The link to the Dropbox file has been giving me an error 429 message since yesterday and I can't subscribe to this on Steam so it won't update. I hope it's not just Dropbox being difficult.
     
  3. yerbinho

    yerbinho Chieftain

    Joined:
    Feb 15, 2016
    Messages:
    75
    Location:
    Valencia ,Spain
    Yesssss dropbox link is broken
     
  4. Danmacsch

    Danmacsch Geheimekabinetsminister

    Joined:
    Jan 14, 2014
    Messages:
    1,316
    Location:
    Copenhagen, Denmark
    Hi, just experience a bug with CulDiv while playing, but not sure if it has been fixed, since I haven't updated past V7.

    In any case I'm getting this:
    "Runtime Error: E:\Libraries\Documents\My Games\Sid Meier's Civilization 5\MODS\JFD's Cultural Diversity (Core) (v 7)\Lua\JFD_CulDiv_Events.lua:1111: attempt to compare number with nil".
    It seems the culprit is Outcome 3 of the Northern: Midsummer's Day Event, where the CanFunc is:
    Code:
    function(player)	
    			local playerID = player:GetID()
    			local [COLOR="Green"]goldCost[/COLOR] = JFD_GetEraAdjustedValue(playerID, mathCeil(75*iMod))
    			if player:GetGold() < [COLOR="Red"]goldCostEraAdj[/COLOR] then return false end
    			Event_JFD_CulDiv_Northern.Outcomes[3].Desc = Locale.ConvertTextKey("TXT_KEY_EVENT_JFD_NORTHERN_OUTCOME_RESULT_3", goldCost)
    			return true
    		end
    Just thought I'd mention it :).
     
  5. yerbinho

    yerbinho Chieftain

    Joined:
    Feb 15, 2016
    Messages:
    75
    Location:
    Valencia ,Spain
    Hello, i have 3 polar civs on my games: Dene, Yupiks and Inuit ,but with the lattest version, the Inuit and the Dene appear as tribal american
     
  6. thunderbird_14

    thunderbird_14 Prince

    Joined:
    May 21, 2016
    Messages:
    326
    Location:
    Isles of Marble de Pilipinas
    It's better to report this to the Colonialist Legacies thread.
     
  7. Chrisy15

    Chrisy15 Flower, Beautiful

    Joined:
    Jul 9, 2015
    Messages:
    2,094
    It's gonna be a mod conflict, I suspect - go post database logs over there
     
  8. The Specialize

    The Specialize Warlord

    Joined:
    May 5, 2015
    Messages:
    262
    Location:
    Ontario, Canada
    Actually, Inuit and Dene are defined in the CulDiv mod itself. Being older mods they haven't even been updated with native CulDiv support yet. But like Chrisy said it's probably a mod conflict.

    EDIT: Looking in the files however I think the Dene use the wrong defining tag unless there is a second non-CL mod. It's tagged as "CIVILIZATION_DENEFIRSTNATION" when the Dene's tag is "CIVILIZATION_CLDENE"
     
  9. JFD

    JFD Kathigitarkh

    Joined:
    Oct 19, 2010
    Messages:
    9,131
    Location:
    The Kingdom of New Zealand
    Or they changed it. I pull the tags from the mod itself when I add in support - except those that have consistent naming conventions ;)
     
  10. Hypereon

    Hypereon He was a Consul of Rome!

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Messages:
    414
    Location:
    Helsinki, Finland
    For some strange reason, Theodore Roosevelt and - it seems - every other civ in the game starts as Western. I have every updated version of every JFD's gameplay mods, most of your updated civs, E&D, couple of More Civs and Enlightenment Era. Problem persists even if I check CulDiv in the mods screen first.
     
  11. Kesler

    Kesler Master Kekkler

    Joined:
    Apr 5, 2015
    Messages:
    917
    Location:
    The Imperial Puppet of Canada
    Logs perhaps?

    The slow debugging method is to disable a couple mids, then go to the Civ selection screen and see if there's still a problem.

    You know, it would be amazing if all the gameplay mods were compiled into a single Megamod, to cut down on load order problems or any mod to mod communication.
     
  12. Chrisy15

    Chrisy15 Flower, Beautiful

    Joined:
    Jul 9, 2015
    Messages:
    2,094
    Oh god - not you too! Next you're gonna be trying to convince me that a european superstate would work...
     
  13. Hypereon

    Hypereon He was a Consul of Rome!

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Messages:
    414
    Location:
    Helsinki, Finland
    Logs had no traces. The problem went away - it seems this kinds of problems usually come from outdated mods, I reinstalled and updated my whole mods folder and made sure all are compatible with each other and lately updated.
     
  14. BootYourFace

    BootYourFace Chieftain

    Joined:
    Jan 13, 2016
    Messages:
    4
    Bump. Happening to me as well.
     
  15. XTac

    XTac Chieftain

    Joined:
    Oct 26, 2014
    Messages:
    8
    Hey JFD and others, thank you all for your amazing work on this project, along with many others, including JFD Civs.

    However, I have a question. While playing as one of the JFD Civs, in this case Stalin's Soviet Union, units do not have a voice over. While Catherine's Russia (and other vanilla civs) uses the Russian unit voice over just like Civ4, modded civs that supposedly have support for this mod, do not. This kinda bugs me, because unit voice over was one of important reasons why i installed this mod.

    Is there any way to add the voice over support to JFD Civs? I guess they already have proper scripts in place, its just the matter of turning them on and setting them up. Any suggestions on how it can be done?
     
  16. bnb1028

    bnb1028 Chieftain

    Joined:
    Feb 12, 2016
    Messages:
    57
    Thanks. Just wanted to point out that I made an error in the report. No units get the ability to embark at any point, except for the explorer (I think it was him) who's embarkation promotion was a little different than the normal embarking. It's been a while since I have played with one of these, so I'm not positive
     
  17. Kesler

    Kesler Master Kekkler

    Joined:
    Apr 5, 2015
    Messages:
    917
    Location:
    The Imperial Puppet of Canada
    My guess would be because Stalins last update was a long time before unit voices were implemented, and may not be communicating properly with CD. Take a look at his more recent Civs (such as the Russian Alexander) if you want to do code comparison.
     
  18. TranquilSilence

    TranquilSilence Grumpy Snufkin

    Joined:
    Nov 30, 2014
    Messages:
    1,470
    Location:
    Bright Side of the Road
    Nevermind - I must have missed the v9 update when reinstalling my mods - apologies for false alarm.
     
  19. yerbinho

    yerbinho Chieftain

    Joined:
    Feb 15, 2016
    Messages:
    75
    Location:
    Valencia ,Spain
    Hello again, i find the issue, was a mod conflict with CL Australia (Henry P.).
     
  20. PurpleMentat

    PurpleMentat Videographer

    Joined:
    Oct 24, 2015
    Messages:
    467
    Location:
    Arrakis
    With CBO, Venice (and I assume other Southern cultures) being granted Fishing prevents units from being able to embark before Astronomy in Renaissance.
     

Share This Page