1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Dawn Of The OverLords

Discussion in 'Civ4 - Modpacks' started by keldath, Aug 7, 2007.

  1. keldath

    keldath LivE LonG AnD PrOsPeR

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    6,717
    Location:
    israel
    söör,

    thanks for the compliment,

    but, i didnt understand, it didnt work on multiplayer game????? thats a big no no!!! my mod has to be mp playble - perhaps dales air missions or another componant is not suitible for mp game, thats the only explenation.

    anyway people, later this day ill uplaod v1.2.
    ive finished everything i wanted too
     
  2. keldath

    keldath LivE LonG AnD PrOsPeR

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    6,717
    Location:
    israel
    v-1.2 is up!!!

    enjoy paople and dont forget to feedback me :)
     
  3. zulu9812

    zulu9812 The Newbie Nightmare

    Joined:
    Jan 29, 2002
    Messages:
    6,389
    Location:
    Athens of the North
  4. keldath

    keldath LivE LonG AnD PrOsPeR

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    6,717
    Location:
    israel
    nope,

    its a different dll file.
     
  5. söör

    söör Chieftain

    Joined:
    Jan 6, 2007
    Messages:
    45
    Hi!

    1.2 does not start
     
  6. riesscar

    riesscar Chieftain

    Joined:
    May 11, 2006
    Messages:
    57
    Everything looks great from the description, unless the above post is right. Any plans for a set world map with accurate resources? If not, I'll probably mod one that already exists if you'd like me to upload it.
     
  7. keldath

    keldath LivE LonG AnD PrOsPeR

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    6,717
    Location:
    israel
    söör,
    i rechecked the file i uploaded, it works fine.

    what are the stages exactley youve done after downloading it?
     
  8. keldath

    keldath LivE LonG AnD PrOsPeR

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    6,717
    Location:
    israel
    riesscar ,

    i would realy want you to mod an earth map set for this mod!

    thanks!

    and the file is ok....see post above.
     
  9. riesscar

    riesscar Chieftain

    Joined:
    May 11, 2006
    Messages:
    57
    Did you include the 3-city radius mod in ver. 1.2(newest) sdk sources, and, if so, is it compiled in the .dll? If not, I can go ahead and merge that if I have source files for just the 3-square files.
     
  10. keldath

    keldath LivE LonG AnD PrOsPeR

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    6,717
    Location:
    israel
    no i did not inckude 3-r,

    i included all of the source code sdk i used.

    if you ganna make aptach id post it. though, i wont implement 3-r for good,
    unless the code would be selecteble like dale mod.
     
  11. Zuul

    Zuul Mod lister!

    Joined:
    Nov 13, 2005
    Messages:
    1,117
    Location:
    Sweden
    Whats new? The version history is empty. Would be nice if I could add something to my list. Also if you would come up with a short description of the mod.

    Okey found version history in the mod. But still the description thank you :).
     
  12. söör

    söör Chieftain

    Joined:
    Jan 6, 2007
    Messages:
    45
    Hi!

    init XML--------------the function of the game ceases.
    operating system:Windows Vista
     
  13. keldath

    keldath LivE LonG AnD PrOsPeR

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    6,717
    Location:
    israel
    söör,
    vista isnt working with civ4 too good, theres a few fixes to do , look fr reffernce in the forums.

    zuul,
    see my message, and also, detailed description is found in the spoiler in the first post. thanks.
     
  14. Zuul

    Zuul Mod lister!

    Joined:
    Nov 13, 2005
    Messages:
    1,117
    Location:
    Sweden
    No like I said, the first spoiler in your first post does not work.
     
  15. keldath

    keldath LivE LonG AnD PrOsPeR

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    6,717
    Location:
    israel
    wierd, its works at my end , anyway here it is:
    -----ADDED IN VERSION 1.2- 3.13 -------

    -added druidism

    -added great states man

    -added 9th corporation

    -added specialist stacker dispay

    -added full dale combat mod 1.02

    -many fixes and tweaks.

    -event mod 1.03 by jk'
     
  16. zulu9812

    zulu9812 The Newbie Nightmare

    Joined:
    Jan 29, 2002
    Messages:
    6,389
    Location:
    Athens of the North
    this thread is your friend

    If you give me the artwork, I think that I could do it.

    EDIT: I found the art work in your .PAK file. I've been able to modify norm.bmp from your gamefonts.tga file with 2 Druidism icons (I even added the gold star for the holy city). But I can't add anything to the trans.bmp. It just looks like gibberish, no matter what program I try to edit it in. See:

     
  17. keldath

    keldath LivE LonG AnD PrOsPeR

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    6,717
    Location:
    israel
    first,

    id like to thank you for all your help and feedbacks,

    and here are the files to be merged,
    2 icons for the marnz corporation
    2 icons for druidism.

    hope you can do it :)

    it needs to be merged to the files in the overlord res\fonts.
     

    Attached Files:

  18. zulu9812

    zulu9812 The Newbie Nightmare

    Joined:
    Jan 29, 2002
    Messages:
    6,389
    Location:
    Athens of the North
    I'm aware of how to do it, and have the necessary artwork, but your trans.bmp is screwed up, as I say. I need to be able to add icons to that file - but I can't, because the alpha channel of your fonts.tga is all screwed up. I don't know how to fix that, I'm afraid.
     
  19. keldath

    keldath LivE LonG AnD PrOsPeR

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    6,717
    Location:
    israel
    hehe..."fear is the mind killer"

    im not familiar with the file trans.bmp,

    it might be a relic from my numerus trials to merge the files.
     
  20. JosEPh_II

    JosEPh_II TBS WarLord

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Messages:
    16,273
    Gender:
    Male
    Location:
    Western IL. cornfields
    The file from Rapidshare for overlord2-v1.2 is an .exe file.

    I have Win XP Pro SP2 it will NOT run the file.

    What is needed to extract or run this file? What is z7?

    Neither winzip or win rar can do anything with it.

    If it is a self extracting .exe it won't do anything.

    Lost in the cornfields of western Illinios with an exe that won't run.

    JosEPh :(
     

Share This Page