1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Does 3.03 have a memory leak?

Discussion in 'Civ4 - General Discussions' started by T_F, Aug 20, 2007.

?

Do you think BTS 3.03 has a memory leak?

  1. Yes

    11 vote(s)
    64.7%
  2. No

    6 vote(s)
    35.3%
  1. T_F

    T_F Reynardine the Great

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    1,163
    It seems to me that BTS 3.03 has a memory leak, making the game slower and slower while you play until you reboot. Anyone else have a problem with this?
     
  2. Ariminio

    Ariminio Chieftain

    Joined:
    Jan 8, 2002
    Messages:
    67
    Gender:
    Male
    Location:
    Hannover, Germany
    Dunno bout 3.03, but 3.02 definitely has.
     
  3. Whitefire

    Whitefire Emperor

    Joined:
    Jan 20, 2006
    Messages:
    1,178
    You mean worse than the one Civ already has?
     
  4. T_F

    T_F Reynardine the Great

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    1,163
    Maybe Civ4 in general does...
    Still.
     
  5. saneman

    saneman Chieftain

    Joined:
    Aug 20, 2007
    Messages:
    29
    I think there is at least some mem leak. Vanilla 1.6 wasn't this slow and I added a gig of mem before getting BtS.
     
  6. Colossian

    Colossian Prince

    Joined:
    Nov 14, 2005
    Messages:
    576

    3.02 has more
     
  7. NaZdReG

    NaZdReG Warmonger

    Joined:
    Jun 15, 2006
    Messages:
    553
    i don't know if it is a memory leak or not.. but I've never had late game performance issues like I do playing BtS

    NaZ
     
  8. Robotron 2084

    Robotron 2084 Chieftain

    Joined:
    Jul 28, 2006
    Messages:
    21
    BTS leaks all over the place!
     

Share This Page